Celebritati

Bianca Dragusanu a regresat de cand nu mai e Blonda lui Bote’

Publicat: 07 apr. 2010

Cu toate ca s-a aflat in ultima vreme in atentia presei, Bianca Dragusanu nu poate inca sa rivalizeze ca notorietate cu Moni Columbeanu.

Acest lucru se simte, din nefericire pentru blonda, si la buzunar. Daca Moni nici macar nu urca pe podium pentru mai putin de 2.000 de euro, Bianca defileaza pentru doar 300.

Pare ca are lumea la picioare. A iesit sifonata din ultimul scandal cu Bote, dar face recorduri de audienta atunci cand apare la emisiuni. Asistenta lui Capatos, Bianca Dragusanu, pare vedeta momentului. Nu este insa asa. Cel putin din punctul de vedere al creatorilor de moda. Acestia nu platesc mai mult de 500 de euro pentru ca ‘blonda lui Bote’ sa defileze in creatiile lor.

Moni, de sapte ori mai scumpa
Miercuri seara, dupa terminarea emisiunii ‘Un show pacatos’, Bianca Dragusanu a plecat direct în clubul Princess din Regie. Aici, ea a defilat pe podium pentru doar 300 de euro. Pe de alta parte, Monica Columbeanu cere de aproape sapte ori mai mult. La un eveniment similar, ea a plecat acasa cu 2.000 de euro.

Sotia lui Iri a incercat sa lamureasca intreaga situatie. Ea a explicat de ce are onorariul mai mare decat blonda lui Bote. ‘Numele Columbeanu e mai exotic’, a declarat Monica pentru revista Ring. Ea marturiseste ca agenda ei este plina.

Bote i-a facut intrarea
Surse din anturajul blondinei sustin faptul ca, in vremurile bune, Botezatu a incercat sa-o ajute foarte mult. Gratie relatiilor, el ii facea rost de joburi protejatei sale. In schimbul a catorva sute de euro, Bianca mergea la evenimente in calitate de invitat special. Pentru 800 sau 1.000 de euro, blondina isi facea aparitia in diferite cluburi, pentru a atrage presa.

‘Criza mi-a facut foarte mult bine. Am mai multe joburi ca niciodata. Nu stiu care este explicatia’ Monica Columbeanu.

sursa: ziarulring.roloading...

Adauga un comentariu