Cancan

Bianca Drăgușanu a surprins din nou în ipostaze sexy. Gabi Bădălău a anunțat că s-a despărțit de celebra blondină

Publicat: 17 mai 2022
Bianca Drăgușanu a surprins din nou în ipostaze sexy. Gabi Bădălău a anunțat că s-a despărțit de celebra blondină
Bianca Drăgușanu nu ezită să se pozeze sexy pe rețelele de socializare și face furori cu aparițiile îndrăznețe.

Controversata Bianca Drăgușanu a surprins din nou în ipostaze sexy. Aceasta s-a pozat în ținute provocatoare pe rețelele de socializare fără să țină cont de scandalul în care este implicată de când are o relație cu Gabi Bădălău. Relația celor doi a fost de la început în atenția publicului având în vedere certurile și împăcările dintre aceștia. Recent, Gabi Bădălău a anunțat că s-a despărțit de celebra blondină. Iată ce mesaj a postat bărbatul pe rețelele de socializare.

Bianca Drăgușanu și-a surprins fanii cu fotografii în ipostaze sexy

Celebra Bianca Drăgușanu s-a pozat din nou în ipostaze incendiare și a pus pe jar inimile bărbaților. Focoasa blondină se mândrește cu o siluetă perfectă și nu ezită să își etaleze formele fără cusur ori de câte ori are ocazia. Aceasta a făcut furori în rândul bărbaților și a pozat nud de nenumărate ori.

Cu toate că a fost criticată de unii pentru aparițiile îndrăznețe sau pentru trecutul scandalos, Bianca Drăgușanu nu a ținut cont de replicile dure ale celor din jur. Mai mult, aceasta a optat pentru câteva operații estetice spectaculoase care au transformat-o complet.

De ceva vreme, Bianca Drăgușanu este protagonista unui scandal de amploare având în vedere relația amoroasă cu Gabi Bădălău. Nu de puține ori blondina a fost sancționată de public, dar și de fosta soție a iubitului ei. După mai multe certuri și împăcări Gabi Bădălău a luat o decizie neașteptată și a postat un mesaj surprinzător pe Instagram.

Gabi Bădălău a părăsit-o pe Bianca Drăgușanu

Când toți se așteptau mai puțin, Gabi Bădălău a postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care anunță că se desparte de Bianca Drăgușanu, după o relație plină de provocări și tensiuni.

,,După o lungă perioadă de timp în care am fost implicat într-o relație, în urma nepotrivirii de caracter, am decis să rămânem amici, să rămânem cu lucrurile frumoase și să ne vedem fiecare de planurile noastre de viitor… separați.”, a scris bărbatul pe Instagram.

Bianca Drăgușanu nu a reacționat deocamdată la mesajul postat de fostul iubit, spre surprinderea internauților. Cei doi au format un cuplu controversat, iar vestea că focoasa blondină ar fi însărcinată i-a surprins pe mulți. În pofida zonurilor apărute în presă, blondina nu a dorit să precizeze dacă așteaptă un copil.

„Nu vreau să comentez acest subiect. Când o să fie cazul, o să vorbesc, dar deocamdată nu e cazul.”, a declarat Bianca Drăgușanu.

La rândul lui, Gabi Bădălău a infirmat presupunerile apărute.

„Eu știu că, în acest moment, Bianca nu este însărcinată. Mai mult n-am de ce și ce să comentez”, a declarat acesta.

S-a mai spus că blondina ar fi pierdut sarcina și de aceea cei doi nu doresc să ofere mai multe detalii despre acest subiect. Gabi Bădălău se află în proces de divorț de fosta soție, Claudia Pătrășcanu, iar bărbatul se află în pericol să piardă dreptul de a petrece timp cu copiii săi pe care îi are cu frumoasa artistă.

Anunțul făcut de Gabi Bădălău a provocat un val de reacții în mediul online, cu atât mai mult cu cât Bianca Drăgușanu nu a reacționat până acum.

Bianca Drăgușanu nu ezită să se pozeze sexy pe rețelele de socializare și face furori cu aparițiile îndrăznețe. Nu de puține ori blondina a fost implicată în scandaluri de amploare și controverse în spațiul public.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net
Adauga un comentariu