Actualitate

Bianca Dragusanu: „Adi e dependent de mine” ciao.ro

Publicat: 02 oct. 2012

Chiar daca s-au despartit in urma cu trei luni, se pare ca fotbalistul Adrian Cristea nu poate sta departe de frumoasa roscata.

In ultima perioada ”Printul” Cristea s-a afisat cu Tania Budi, dar inca mai are cheia de la apartamentul Biancai Dragusanu si o roaga sa mai dea o sansa relatiei lor.

"Adi inca are cheia de la apartamentul meu. S-ar putea sa fie la mine acasa acum. Consider o treaba serioasa tot ce se intampla. Am vorbit, imi cere sa-l ascult, sa-l cred, sa am incredere in el, imi repeta incontinuu ca ma iubeste… . Mi-a negat in permanenta relatia cu Tania Budi si eu il cred. Il vad ca regreta, il vad ca sufera, ca vrea sa repare ce a stricat, iar tot ce face in acest moment este sa ma roage sa ii mai acord o sansa. Nu pot sa spun ca ne-am impacat. (…) Acest barbat din viata mea ma aduce in niste situatii de nu imi mai gasesc cuvintele, de imi vine sa ma ascund, sa fug, pentru ca nu mai fac fata. Adi are o anumita dependenta de mine, poate si eu. S-a intamplat sa ma trezesc cu el noaptea peste mine in casa. Venea de la meci si se baga in pat langa mine",  a declarat Bianca Dragusanu pentru Acasa TV.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit