Magazin

Bianca Dragusanu, facuta PRAF de Iulia Albu in cateva cuvinte!

Publicat: 18 iun. 2014

Chiar daca niciodata nu a sustinut ca este un mare designer, roscata a fost aspru criticata de toti creatorii de moda de la noi.

„Mie nu mi s-a parut ca exista Bianca Dragusanu„, au fost cele cateva cuvinte prin care Iulia Albu a desfiintat-o pe Bianca, conform ring.

Citeste si Ar fi fost o poza perfecta pentru Biancai Dragusanu daca nu aparea si EL in cadru! Vezi

Printre cei care si-au dat cu parerea despre Bianca si hainutele ei s-au numarat Sonia Trifan, Maria Simion si Razvan Ciobanu.

„Eu am imbracat-o o perioada la emisiuni. Mi-a placut de ea. Sper sa-si faca o noua colectie”, a spus Sonia Trifan.

„Faptul ca Bianca nu mai face creatii poate fi o pierdere pentru femeile care o apreciau si care ii cumparau creatiile. In rest, au disparut mari creatori de moda si nu a fost nicio tragedie. Legat de faptul ca nu se tine de un calendar al lansarii de colectii, cred ca niciun designer de la noi din tara nu o face. Noi suntem cu un an in urma fata de alte tari in care moda da ora exacta”, a spus Maria Simion.

Citeste si Bianca Dragusanu si-a lasat fanii cu gura cascata. „Era sa nu te recunosc” – FOTO

„Faptul ca n-a mai lansat nicio colectie si ca site-ul e nefunctional nu reprezinta o problema. Sigur ca ar fi avut nevoie de continuitate ca sa-si faca un nume. Personal, nu ma pot pronunta in ceea ce priveste calitatea ei de designer pentru ca n-am remarcat nimic. Oricine isi poate face o croitorie, oricine poate folosi titulatura de designer. Si eu, maine, pot sa merg cu o piesa la TV si sa ma numesc cantaret, dar sa nu fiu. In ceea ce o priveste pe Bianca Dragusanu, e treaba ei, este dreptul ei sa se lase, sa se reapuce… pentru noi nu e o drama!”, a spus Razvan Ciobanu.

Citeste si Un artist celebru este vazut des in preajma Biancai Dragusanu! Le sta foarte bineloading...

Adauga un comentariu