Actualitate

Bianca Drăguşanu, făcută praf de Iulia Sălăgean, fosta soţie a lui Alex Bodi. Ce s-a întâmplat între acestea

Publicat: 28 dec. 2021
Bianca Dragusanu si Iulia Salagean
Bianca Dragusanu si Iulia Salagean au ajuns din nou la cearta

Bianca Drăguşanu și Iulia Sălăgean sunt în centrul unui nou scandal. Cu toate că la un moment dat cele două erau bune prietene, acum ajuns să își arunce cuvinte grele pe rețelele de socializare.

Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, a răbufnit în mediul online unde a acuzat-o pe Bianca Drăgușanu că i-ar fi spart contul de Instagram.

Iulia Sălăgean, mesaj dur la adresa Biancăi Drăguşanu

Iulia Sălăgean a transmis un mesaj tranșant pe rețelele de socializare unde a acuzat-o pe fosta asistentă tv că i-ar fi spart contul de Instagram.

„Țin să vă anunț că din nou contul meu a fost dezactivat din cauză că sunt coșmarul vieții unei frustrate care se dă mare divă pe lux și opulență, dar nu mai poate ea de contul meu.

E greu tare să trăiești cu lipsă de iubire de sine și de încredere în tine. Această persoană este nimeni alta decât Bianca Drăgușanu.”, a fost mesajul postat de Iulia Sălăgean.

Acuzațiile aduse de către Iulia nu s-au oprit aici

Iulia Sălăgean le-a dezvăluit urmăritorilor faptul că are și dovezi împotriva fostei sale prietene.

Mai exact, aceasta a explicat că deţine probe care arată că Bianca Drăgușanu a cerut să fie închise anumite conturi de Instagram:

„Unde mai faci că am și dovada la cererea ei de a închide niște conturi de Instagram. Crăciunul este atât de minunat pentru mine și fetița mea și în niciun caz nu mi l-ai stricat, păcat că tu te ocupi cu astfel de mizerii.

Asta denotă că și tu ești la fel, o mizerie. Cu toate astea, în cea de-a doua zi de Crăciun eu îți doresc multă lumină în suflet și inimă. Dumnezeu să te ierte!”, a mai scris Iulia Sălăgean, în mesajul postat pe Facebook.

Cine este Iulia Sălăgean

Iulia Sălăgean a trăit o poveste de dragoste tumultoasă cu Alex Bodi. În urma relației pe care au avut-o, cei doi au o fetiță pe nume Selena. Motivul pentru care Iulia și Alex au ajuns să se separe a fost chiar Bianca Drăgușanu. Relația pe care a avut-o cu controversatul afacerist a adus-o în pe prima pagină a ziarelor de scandal.

Totul a luat o cu totul altă turnură atunci când în presă s-a spus că Alex Bodi ar fi fost cel care a obligat-o să se prostitueze. Iulia Sălăgean a negat ulterior aceste aspecte.

„Nu l-am denunțat și nu aș fi făcut asta niciodată. După ce Alex a fost eliberat, persoana care cumva a vrut să mă împingă să fac ceva a fost ea (n.r. Bianca Drăgușanu), în sensul că:

”Nu ai văzut că a fost eliberat? Eu în locul tău m-aș duce să dau cu pixul!” și eu i-am zis: ”Cum să fac asta? Nu fac asta, că nu am de ce”. Ba chiar mi-a dat un telefon și i se părea foarte amuzant”, a spus Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi.

Iulia Sălăgean, de-a lungul timpului, a fost rezervată în declarații cu privire la fosta ei căsnicie, însă nu duce lipsa atenței, făcând furori pe rețelele de socializare cu fotografii incitante.

În prezent, este stabilită în Germania, unde locuiește împreună cu fetița ei, Selena, a lăsat trecutul în urmă și l-a iertat pe Alex Bodi.

Adauga un comentariu