Magazin

Bianca Dragusanu ii raspunde Denisei Nechifor

Publicat: 19 apr. 2012
1
Scandal de proportii intre femeile lui Adrian Cristea! Dupa ce Click! a dezvaluit ca Denisa Nechifor a facut-o femeie usoara intr-o discutie ca intre prietene la sala, Bianca sare la gatul rivalei: „Nu sunt o curva. Stau de 3 ani cu Adrian!”, scrie Click!.
Trei ani s-a abtinut s-o atace pe actuala iubita a lui Adrian Cristea, Bianca Dragusanu, cel putin in public. Zilele trecute, insa, Denisa, femeia cu care Cristea are o fetita, Rania (3 ani), nu a mai suportat si, la o barfa cu prietenele la sala de fitness, a facut-o curva pe fosta asistenta a lui Capatos.
Bianca a aflat din Click! de atacul rivale si a rabufnit. „Vrea sa apara neaparat la tv. Sa o urmarim pe mama educata a copilului. Daca Denisa Nechifor a facut acele declaratii acest lucru a pozitionat-o in postura de rivala a mea, gestul ei denota gelozie, neputiinta, furie, sentiment de sine scazut si frustrare.
Ea stie cu siguranta ca eu n-am vorbit despre copilul ei, ci despre iubitul meu in calitate de tata al copilului. Am o relatie de 3 ani cu Adi, drept urmare n-am cum sa fiu asa cum zice ea, am fost si sunt o femeie corecta si independenta”, a declarat Bianca pentru Click!
Roscata a spus ca iubitului ei, fotbalistul Universitatii Cluj, nu i-au picat bine afirmatiile Denisei. La randul ei, Denisa a postat pe Facebook: „Din respect pentru tatal copilului meu, astazi voi lamuri aceasta problema”.
Adauga un comentariu