Cancan ultimă oră

Bianca Drăgușanu, împăcare neașteptată cu Gabi Bădălau? Detaliile care au dat-o de gol

Publicat: 22 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bianca Drăgușanu împăcare neașteptată cu Gabi Bădălau Detaliile care au dat-o de gol
Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău

După o despărțire cu scandal, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău par că au revenit la sentimente mai bune. Blondina a postat o serie de imagini în mediul online prin care dă de înțeles că a avut loc o împăcare, iar fostul soț a Claudiei Pătrășcanu a revenit în viața sa.

După o perioadă destul de agitată și mult înțepături aruncate în mediului online, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău par că și-au găsit, din nou, drumul unul spre celălalt, cel puțin asta reiese din mesajele publicate de blondină.

Recent, Bianca Drăgușanu a postat în mediul online câteva imagini care sugerează o împăcare cu Gabi Bădălău. Vedeta a fotografiat o inimă mare, roșie, în centrul căreia a plasat litera „G”, fapt ce i-a trimis imediat cu gândul pe internauți la o împăcare cu Gabi Bădălău.

Mai mult, imediat după, Bianca a mai postat câteva rânduri sugestive, care continuă aceeași idee.

„Să te întâlnesc a fost întâmplarea mea preferată”, a mai scris Bianca Drăgușanu.

Bianca Dărgușanu și Gabi Bădălău, planuri de nuntă

Înainte de despărțire, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău păreau că au planuri mari împreună. Se vorbea despre o relație perfectă și despre planuri de nuntă. Acum, rămâne de văzut dacă este într-adevăr vorba despre o împăcare și lucrurile vor reveni la planurile inițiale.

„Gabi așteaptă divorțul de Claudia (n.r. Claudia Pătrășcanu) ca să poată să facă nunta cu Bianca. Au discutat deja despre mutarea Biancăi în una dintre casei lui. Au decis să-și construiască relația încet, discret, fără mare tam-tam. El o tratează ca pe o prințesă și are susținerea familiei lui, în ciuda a tot ce s-a spus. Gabi este un înger pentru Bianca. O iubește, o răsfață, este bărbatul perfect pentru ea”, a declarat unul dintre prietenii cuplului Bianca Drăgușanu – Gabi Bădălău pentru fanatik.ro, în urmă cu ceva timp.

Adauga un comentariu