Magazin

Bianca Dragusanu in pericol?

Publicat: 18 ian. 2013

Statutul de vedeta aduce dupa sine avantaje, dar si o gramada de fani din toate categoriile sociale. Bianca Dragusanu a fost mereu deschisa atunci cand a venit vorba de comunicarea cu admiratorii ei de pe Facebook, pentru care posteaza in mod regulat fotografii si maxime.

Una dintre pozele pe care le-a pus a atras discutii aprinse. La ceas tarziu, dupa un tur in forta la emisiuni, unde a comentat demisia Danielei Crudu, Bianca s-a fotografiat intre asternuturile de acasa. E decoltata, doar in maiou si pregatita de somn si, la 4 dimineata, le transmite fanilor: „Noapte buna, copilasi”.

Printre cei care s-au grabit sa dea un LIKE si sa comenteze se numara si un personaj aparte, o sa ii spunem Romica.

Mesajul lui e unul plin de greseli gramaticale, dar e clar ca o admira pe roscata foarte tare: „mama mama da buna esti doamna bianka numi dadea si mie dzeu o fata ka tn sa fak nu mai nebuni ku ia.. tino tot asa k esti buna”, potrivit Cancan.

Un click pe profilul lui Romica ne duce in lumea lui. Aflam ca ar trai in Berlin si ca profesia lui e… „Mafiot la Mafia Wars”. Primele instantanee cu el ni-l arata intr-o camera mizera, cu paturi suprapuse si prosoape puse la uscat, dar dotata cu televizor. Initial, ai crede ca e vorba de o camera de camin studentesc, asa cum mai vezi pe la noi.

Numai ca urmatoarele poze te elucideaza. Romica e intr-o camera de penitenciar! Nu stim ce pedeapsa ispaseste, dar e clar ca are un regim special, din moment ce are acces la orice ora la internet. Fanul Bianca posteaza regulat instantanee cu el in camera de inchisoare si transmite mesaje prietenilor si vedetelor pe care le admira si pe care viseaza sa le poata intalni cat de curand.

Comentarii
  • Bianca Dragusana e pentru Roica si alti fani analfabeti ca el un simplu material de laabaaa, mai ales daca-s prin puscarii straine, unde au acces la Internet precum Adrian Nastase al nostru, care, el, vizioneaza filme porno cu poponauti, ceas de ceas

Adauga un comentariu