Magazin

Bianca Dragusanu, inlocuita cu sosia Nicoletei Luciu?

Publicat: 31 oct. 2010
1

Tensiuni in culisele emisiunii „Un show pacatos”, de la Antena 1. Se pare ca Dan Capatos i-a propus Adinei Barbu, cunoscuta drept noua Nicoleta Luciu, sa devina a doua lui asistenta. Propunerea nu i-a picat deloc bine Biancai Dragusanu, actuala asistenta mai ales ca bruneta a parut destul de interesata de oferta.

Propunerea a venit chiar dupa emisiunea care a avut loc joi seara, când Adina a fost invitata sa vorbeasca despre copilul pe care l-a nascut cu 11 ani în urma si pe care l-a abandonat în maternitate. “Nu ar fi dragut sa avem doua asistente, ca la începutul show-ului?”, si-a întrebat Capatos colegii, facând referire la primul sezon al emisiunii, când le-a avut asistente pe Alina Gheorghe si Georgiana Tudor. Capatos, entuziasmat probabil de ratingul pe care îl face femeia cu cele mai mari silicoane din România, nu si-a dat seama ca aceasta întrebare a lovit-o cel mai tare pe Bianca Dragusanu, asistenta sa din ultimele doua sezoane. Vizibil deranjata, fosta blonda a lui Bote a parasit val-vârtej studioul emisiunii, fara sa mai socializeze cu invitatii.

“Eu cred ca Dan Capatos a glumit, pentru ca singura care se potriveste ca asistenta la «Un show pacatos» sunt eu. Daca Dan va lua totusi aceasta decizie, eu i-o voi respecta. Oricum, toti membrii echipei vor ramâne prietenii mei de suflet”, a spus Bianca pentru Libertatea.

Adauga un comentariu