Magazin

Bianca Dragusanu, la un pas sa il PIARDA pe VICTOR SLAV! Ce a marturisit chiar ea

Publicat: 03 iun. 2013

Bianca Dragusanu (31 de ani) si Victor Slav (32 de ani) au ales sa-si uneasca destinele in aceasta toamna si sunt in toul pregatirilor de nunta. Putini stiu insa ca acest eveniment a atarnat de un fir de ata, la un moment dat.

Bianca Dragusanu a fost la un pas sa dea cu piciorul fericirii. Si asta pentru ca eforturile lui Victor Slav de a o convinge sa fie sotia lui au fost in zadar la inceput. Roscata lua totul in gluma, pana intr-o zi in care el a anuntat-o ca este ultima oara cand o cere. Din fericire, ea a acceptat si marturiseste astazi momentele prin care a trecut atunci.

„Victor m-a cerut de sotie intr-un cadru foarte neasteptat. Eu imi imaginam ca se va intampla pe o plaja, ori de ziua mea, nu cand ies de sub dus cu parul prins in mot si foarte nervoasa ca nu-mi gaseam anumite lucruri prin casa. S-a intamplat in Sambata Mare, asta nu voi uita niciodata. De fapt, a fost a doua cerere. Prima oara cand m-a cerut de sotie am crezut ca este o gluma si n-am dat niciun raspuns. A doua oara i-am spus: glumesti? El mi-a raspuns: Fii atenta ca a treia oara nu se va mai intampla! Atunci cand intalnesti omul potrivit, raspunsul la o cerere in casatorie vine de la sine. Nu-mi lipseste nimic in viata, Slava Domnului! Stiu sa ma bucur de tot ce am”, a declarat Bianca Dragusanu, potrivit ziarului Ring.

Cum luna de miere este un aspect foarte important al evenimentului, cei doi s-au gandit deja ce destinatie vor alege. Este vorba despre meleaguri exotice, cum ar fi Republica Dominicana sau Bora Bora, adevarate taramuri de vis, lux de cinci stele, dar si preturi ametitoare. Astfel, Bianca si Victor vor avea parte de o vacanta de vis, pe care nu o vor uita.
sursa: libertatea.roloading...

Adauga un comentariu