Stiri si curiozitati

Bianca Dragusanu, prima aparitie dupa ce s-a spus ca e insarcinata. A incercat sa-si ascunda burtica, dar s-a vazut

Publicat: 27 mai 2019

Bianca Dragusanu si Alex Bodi au trecut peste momentele dificile si au planuri mari de viitor. Barbatul chiar isi doreste sa devina tatic, vrea doi baieti, mai ales acum, cand relatia lor este cat se poate de serioasa.

Ba mai mult, la un moment dat, s-a spus ca Bianca Dragusanu este insarcinata.

„Eu i-am cunoscut parintii si el pe ai mei. Am fost impreuna la parintii lui in Spania, iar el a fost cu mine la mama si la Sofia. Nu s-au cunoscut parintii nostri intre ei, dar urmeaza sa se cunoasca si ei. Eu nu cred nimic pana nu vad. Noi suntem intr-un stadiu in care trecem deja la fapte. Relatia noastra a fost pusa la incercare de cateva ori.

Nu mi-a dat motive sa fiu geloasa si nici eu lui. El vrea doi baieti. Daca se intampla o sa vedeti si voi. Prima data am putut sa ma ascund, dar a doua oara nu stiu daca pot. O sa plec din tara si o sa vin cu copiii.

Pe Alex l-au intrebat anumite persoane daca eu chiar am avut un copil. I-am aratat poze cu mine insarcinata pe care nu le-am facut publice, pentru ca nu imi sta in fire. Daca va mai exista o a doua sarcina, o sa fac ce nu am facut la prima”, a spus Bianca Dragusanu, pentru viva.ro.

A fost momentul dezvaluirilor. Focoasa blondina a mai povestit faptul ca se gandesc serios si la casatorie.

„Avem o relatie a noastra speciala si poate vom ajunge si la un mariaj”, a spus diva, in timp ce afaceristul a fost mult mai transant. „Am luat in calcul si varianta asta. Ne iubim, este firesc sa ne gandim si la un mariaj”, a spus Alex Bodi.loading...

Adauga un comentariu