Actualitate

Bianca Dragusanu, prinsa cu minciuna. Iata dovada

Publicat: 22 ian. 2014

Bianca Dragusanu a reactionat surprinzator atunci cand a fost intrebata despre Mariana Rosca, femeia cu care Adrian Cristea se iubea in timp ce pregatea „evadarea” alaturi de roscata la Paris.

„Nu o cunosc, deci nu am ce sa vorbesc despre ea. Daca nu o cunosc, nu vorbesc”, a spus Bianca Dragusanu pe un ton agresiv, atunci cand a fost intrebata despre Mariana Rosca.

WOWbiz.ro demonteaza inca o data spusele Biancai si demonstreaza ca ea si Mariana Rosca sunt cunostinte vechi. Cele doua s-au intalnit de mai multe ori prin cluburi in ultimii ani, ba chiar au fost si vedetele unui eveniment care a avut loc cu vreo trei ani in urma si unde au impartit chiar acelasi afis. Se intampla in 2011, cand Bianca si Mariana au facut pe ospataritele pentru o seara intr-un local din Constanta. Pe vremea aceea, prima era „Blonda lui Bote”, iar cea de-a doua „Blonda lui Iri”.

„Ne stim din 2008, de cand Bianca era asistenta de televiziune. N-am vorbit niciodata, ca veneam din lumi diferite. Stiu ca multa lume ma uraste! Daca il iubeste pe Cristea, e clar ca sufera cand aude ca am fost cu el”, a spus Mariana Rosca la WOWbiz, in urma cu cateva zile.loading...

Adauga un comentariu