Actualitate

Bianca Drăgușanu, reacție neașteptată la adresa Danei Budeanu. Ce a spus recent despre creatoarea de modă

Publicat: 22 sept. 2022
Bianca Drăgușanu reacție la adresa Danei Budeanu
Bianca Drăgușanu și creatoarea de modă Dana Budeanu au o relație aparte și au mereu doar cuvinte de laudă una la adresa celeilalte

Bianca Drăgușanu a avut recent o reacție neașteptată la adresa Danei Budeanu, care nu are o părere tocmai bună despre blondină. De-a lungul timpului, creatoarea de modă a vorbit în termeni laudativi despre fosta soție a lui Victor Slav. Ei bine, se pare că acum a venit scadența, astfel că Bianca Drăgușanu a ținut să o complimenteze pe aceasta.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate prezențe feminine din showbizu-ul românesc. Vedeta este cunoscută pentru multiplele intervenții estetice, iar ulterior a devenit o femeie de succes. Recent, frumoasa blondină a vorbit despre creatoarea de modă Dana Budeanu, spunându-și părerea despre acțiunile sale.

În vârstă de 40 de ani, Bianca Drăgușanu se laudă că e o femeie împlinită pe toate planurile. Viața ei se află în lumina reflectoarelor încă de când era o adolescentă îndrăgostită, iar fiecare job al său a fost mereu la vedere. Vedeta nu s-a ascuns niciodată de ochii lumii.

Bianca Drăgușanu, reacție neașteptată la adresa Danei Budeanu

Creatoarea de modă Dana Budeanu a vorbit întotdeauna în termeni laudativi despre Bianca Drăgușanu, iar acum a venit rândul blondinei să o complimenteze. Invitată într-o emisiune online, vedeta a vorbit despre designerul de modă și și-a spus părerea despre ea.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute femei din showbiz-ul românesc. De-a lungul anilor a avut relații cu numeroși bărbați celebri, iar în prezent trăiește o poveste de dragoste alături de Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu. Invitată în emisiunea online Zig-Zag, moderată de George Tănase, Bianca Drăgușanu a fost supusă unui joc. Blondina a trebuit să aleagă diverse personaje cu care ar petrece o vacanță în Bali. Dintre acestea, Bianca Drăgușanu a ales-o pe Dana Budeanu.

„Mă regăsesc în foarte multe lucruri pe care le spune ea. O ador! În afară de faptul că e frumoasă, că e independentă, că e deșteaptă, băi, e deșteaptă rău de tot! E puternică și miserupistă, n-o interesează nimic de gura lumii. Face istorie femeia asta, crede-mă! Mi se pare femeia superbă, maximă în tot. Dacă m-ai pune să aleg între 10 bărbați și Dana Budeanu aș alege Dana Budeanu”, a declarat Bianca în emisiune.

Ce părere are Dana Budeanu despre Bianca Drăgușanu

Dana Budeanu este un creator de modă foarte cunoscut și apreciat în România. Se știe că vedeta nu se abține atunci când trebuie să își spună punctul de vedere. Dana Budeanu i-a luat mereu apărarea Biancăi Drăgușanu atunci când vedeta a fost aspru criticată pentru relațiile ei amoroase. Mai mult, designerul i-a găsit mereu scuze fostei asistente TV, scoțându-i în evidență doar calitățile.

„Bă, Bianca. Deci tu ai mai fost și cu cocalari, asta nu contează. Nu e vreo rușine și, în general, trebuie să fim asumați. Și nu dăm oricum socoteală nimănui, în legătură cu nimic. Dacă tu l-ai acceptat. Bianca a ajuns la un statut și cam… tu ești iubitul lui Bianca, nu e Bianca cu cineva. Asta e viața. Femeia a muncit și a ajuns la acest statut”, spunea de curând Dana Budeanu în emisiunea ei de pe YouTube.
Comentarii
Adauga un comentariu