Magazin

Bianca Dragusanu s-a dus cu fetita ei in parc. Foarte urat ce i-au facut niste femei acolo. Vedeta nu a mai putut rezista si le-a pus la punct imediat, in public: „Doamnelor…”

Publicat: 08 ian. 2018
1

Bianca Dragusanu are parte de un tratament nu tocmai placut in public, din partea mamicilor cu care se intalneste in parc.

Bianca Dragusanu, care s-a iubit cu un brutar in urma cu ani, a povestit ce i se intampla atunci cand iese in parc cu fiica sa si a lui Victor Slav, Sofia Natalia.

Desi vedeta se comporta frumos si saluta, mamicile din parc nu ii raspund la salut. Ba mai mult decat atat, si comenteaza pe seama ei.

Bianca Dragusanu a facut dezvaluirea in cadrul emisiunii „Te vreau langa mine”, pe care o modereaza la Kanal D.

„Ce mi s-a intamplat recent in parc: dupa emisiune, ma duc cu fiica-mea in parc, ca sa alerge si ea la aer curat. Si ca mama sa poata respira, sa isi faca si ea treaba. La locul de joaca ma intalnesc mereu cu mame sau bone. Nu imi raspund niciodata la salut. Ba mai mult, comenteaza despre mine ca sunt machiata si coafata.

Sunt norocoasa sa am o profesie care presupune sa am grija de imaginea mea, dar oricum asa sunt eu mereu, ma stiti dintotdeauna. Vine din mine sa fiu si iubita lui Victor, nu doar mama Sofiei! E greu sa ai copil mic, e cel mai greu proiect din viata. Dar, doamnelor, tin cu iubirea, nu uitati ceva important: fiti femei, nu doar mame”, a povestit Bianca Dragusanu.

CITESTE SI: Bianca Dragusanu a vorbit fara perdea la TV. Cum a fost prima noapte petrecuta cu Victor Slav. Ce a gasit in dulapul lui

Bianca Dragusanu si Victor Slav sunt indragostiti lulea unul de celalalt si se inteleg de minune. Vedeta a vorbit despre momentul in care a mers pentru prima oara acasa la iubitul ei.

"Eu cand am mers prima oara la el acasa si, ma rog, am dormit la el, dimineata el prezenta meteo. M-am spalat pe dinti si primul lucru pe care l-am facut a fost sa verific dulapurile. Asa ordine nu am vazut nici in magazine. Si in ziua de azi arata la fel. Asta mi-a spus foarte multe lucruri despre el. Venisem dintr-o relatie anterioara unde barbatul cu care fusesem era foarte dezordonat. Unde se dezbraca, acolo lasa hainele. Victor e ordonat si in viata de zi cu zi. Se comporta asa cum trebuie intr-o relatie si este iubibil", a declarat Bianca Dragusanu. 

Adauga un comentariu