Actualitate

Bianca Dragusanu s-a hotarat ce va face cu verigheta primita de la Victor Slav

Publicat: 11 mart. 2014

A stat ca pe ace pentru ca totul sa iasa perfect in ziua nuntii si pana si la capitolul verighete s-a decis in ultima clipa. Bianca Dragusanu a avut de ales intre aur alb si aur roz si a preferat ultima varianta. Acum verigheta pentru care s-a agitat in urma cu doar cateva luni a ramas doar o amintire frumoasa pe care a inchis-o intr-un sertar.    

Casnicia cu Victor Slav a ajuns la final, iar divortul parca i-a unit mai degraba decat sa-i separe. Bianca si Victor au semnat luni actele la notar, hartii care le ofera din nou statutul de oameni liberi. In prima zi de femeie divortata, fosta sotie a prezentatorului de la Meteo s-a ocupat de afacearea ei pe care o are cu designerul si prietena ei, Ana Radu, asa ca a dat o fuga la atelierul de croitorie.

Inainte de a iesi din casa, Bianca a verificat cutia cu bijuterii, unde tine verigheta si inelul de logodna, simboluri care au facut-o fericita, dar care acum au ramas doar amintiri. Desi pe parcursul scurtei casnicii, au fost si momente cand a fost surpinsa fara ea, blonda a recunoscut in fata apropiatilor ca regreta ca nu a purtat-o mai mult.

"Bianca are verigheta acasa. S-a hotarat sa o pastreze, doar este o bijuterie pretioasa, care are si o valoare sentimentala de nepretuit", ne-a povestit o prietena a fostei doamne Slav.

Inainte de nunta din 29 septembrie, cei doi fosti soti isi comandasera doua perechi de verighete in cazul in care Bianca nu putea sa poarte verigheta din aur roz, deoarece nu se potrivea cu rochia, scrie click.roloading...

Adauga un comentariu