Actualitate

Bianca Dragusanu, santajata cu filmele deochiate din telefon

Publicat: 26 iun. 2012

upa ce i-a fost furat telefonul mobil, iubita lui Adi Cristea a fost instiintata ca si-l poate recupera in schimbul sumei de 2.000 de euro.

In weekend-ul trecut, Biancai i-a fost furat telefonul mobil. Roscata a facut plangere la Politie si a incercat, timp de doua zile, sa-si recupereze mobilul. Si nu mica i-a fost mirarea cand a primit un telefon de la o persoana necunoscuta care i-a cerut 2.000 de euro in schimbul aparatului. Hoata i-a transmis iubitei lui Cristea ca va face publice filmele compromitatoare cu ea care se aflau pe memoria telefonului, daca nu primeste banii. Asa ca, Bianca a stabilit o intalnire, insa nu inainte de a anunta Politia. Oamenii legii au organizat un flagrant, iar hoata a fost prinsa. Femeia, in varsta de 36 de ani, risca sa ajunga la inchisoare fiind acuzata de santaj.
Speriata ca i-ar putea fi publicate mesajele si filmuletele pe care le avea in telefon, Bianca declara: “Daca va indrazni cineva sa faca publice informatiile din telefonul meu il voi da in judecata. Nu se poate asa ceva. Am chestii importante acolo. Atat ziaristii, cat si cei care or vinde ce am pe telefon vor avea de suferit. Nu vreau sa se publice nimic fara sa fiu intrebata. Desigur ca acest lucru nu se va intampla, dar am spus asta preventiv, pentru a nu lasa loc de interpretari”, spunea roscata.


loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit