Magazin

Bianca Dragusanu, SANTAJATA pentru telefonul mobil! Vezi ce i-au cerut hotii!

Publicat: 26 iun. 2012

 

Vedeta TV a ramas fara telefonul mobil duminica seara, intr-un complex comercial din Bucuresti. Ea a anuntat furtul pe Facebook si a scris ca ofera recompensa celui care ii va inapoia telefonul, dar a ajuns sa fie santajata pentru a-si recupera gadget-ul.

„Mi-au furat telefonul acum 10 minute in Kaufland (Barbu Vacarescu), exista varianta sa-l rascumpar, ofer 500 de euro, sau varianta sa-l vanda presei. Suntem in Romania, imi asum consecintele…dezamagita”, scria Bianca Dragusanu pe Facebook, duminica.

Luni seara, insa, vedeta TV a anuntat bucuroasa ca si-a recuperat telefonul, in urma unul „flagrant ca in filme”. „A fost incredibil!!!”, a scris roscata pe reteaua de socializare, unde a explicat apoi ca persoana care la care se afla telefonul a incercat sa o santajeze si sa-i ceara o suma de patru ori mai mare decat oferise initial recompensa: „Femeie, in varsta de 38 de ani, fara ocupatie, a sunat-o azi pe mama (avea numarul din telefonul meu) cu numar privat, mama i-a dat numarul meu si individa nu voia cei 500 de euro oferiti de mine, a cerut 2.000 de euro… Restul va povestesc maine, inca sunt la politie, la declaratii”.

 

 

 loading...

Adauga un comentariu