Cancan ultimă oră

Bianca Drăgușanu se mărită!? Cine e bărbatul care i-a cucerit inima după Bodi

Publicat: 05 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Bianca Drăgușanu a fost invitată la „Vorbește lumea”, emisiunea matinală de la Pro TV. Vedeta s-a deschis față de telespectatori și a povestit cum este viața după două căsnicii și două divorțuri. Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, cu care are un copil. Ulterior aceasta s-a măritat cu Alex Bodi, de carea divorțat curând.

Bianca Drăgușanu: Urmează a treia căsătorie
Bianca Drăgușanu a povestit că atunci când se va căsători a treia oară vă avea grijă la ce alege și-și va alege partenerul de viață care să o iubească așa cum e. „Acum suflu și-n iaurt”.

„Cred că după 1 an de stat cu cineva poți să-ți dai seama dacă ești compatibil cu partenerul tău. Dacă vezi că aceasta compatibilitate nu este potrivită, atunci trebuie să te iei să pleci”.

„Dumnezeu mi-a dat semne și m-a pus să învăț lecții.

Bianca Drăgușanu: Cu Victor Slav a fost o relație frumoasă și avem un copil minunat
Drăgușanu a povestit că cea mai fericită căsnicie pe care a avut-o a fost cu Victor Slav, cu care are și ceva de „împărţit”, iar cu Alex n-a fost așa și se bucură că nu au nimic de împărțit.

Vedeta spune că acum se dedică afacerilor și activitatea ei principală este atelierul ei de rochii de mireasă. De asemenea Bianca Drăgușanu, vinde postări pe Instagram, unde costă destul de mult să apari acolo.

Viața după Bodi este una fericită și liniștită, cea mai recentă intervenție a fost un implant de sprâncene pe care l-a făcut cu cu puțin timp în urmă.

Cum se vede Bianca „bătrâna”?
„Mă simt în fiecare zi ca la 25 de ani chiar dacă am 38. Trăiesc fiecare zi ca fiind ultima, iar la bătrâneţe mă văd o bătrână tânără și sexy. E normal să îmbătrânești, nu fumez, nu beau alcool, nu consum mult zahăr și nu pentru că încerc să evit îmbătrânirea, că până la urmă este un proces normal al vieții.”, a declarat Bianca Drăgușanu la Pro TV.

Adauga un comentariu