Actualitate

Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au impacat a treia oara. Cum a fost rasfatata diva

Publicat: 15 mai 2019

Oficial, inca nu s-au afisat impreuna, insa dovezile ca Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au impacat pentru a patra oara sunt clare. Cea care a oferit aceste informatii este chiar diva, care a facut publice cateva imagini intr-unul dintre momentele in care a fost rasfatata de iubitul ei. Cei doi si-au reluat relatia, dupa ce s-au certat teribil, iar politistii au intervenit de urgenta.

In varsta de 37 de ani, Bianca Dragusanu a postat in aceasta dupa-amiaza cateva inregistrari in care apare un buchet superb de trandafiri rosii si albi, iar pe imagini este scris mesajul: "Din 1 septembrie", care reprezinta data la care ea si Alex Bodi au inceput sa formeze un cuplu, dar si: "Obsessed (n.r.: obsedat)" si un leu. Intr-o alta filmare, diva a aratat ce mesaj i-a scris afaceristul excentric in felicitarea pe care a primit-o odata cu florile. El i-a scris un gand in spaniola: "Mi corazon (n.r.: Inima mea)", iar ea a pus un giff in aceesi limba: "Mas Amor (n.r.: Mai multa dragoste)".

Va reamintim ca Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au despartit a treia oara la scurt timp dupa Sarbatoarea Invierii Domnului. Ei au mai pus punct relatiei la sfarsitul lui februarie si la sfarsitul decembrie. Alex Bodi, fostul iubit al divei, este partener intr-o companie specializata in vanzarea microlingourilor de aur si isi permite un stil de viata extravagant. In ultimele luni, afaceristul si-a achizitionat un Rolls Royce si un Ferrari. Pana sa aiba conturile atat de pline, Alex Bodi a strans bani in Spania, unde a stat mai multi ani, mai ales ca si parintii sai locuiesc langa Madrid, la Alcala de Henares.

Adauga un comentariu