Cancan ultimă oră

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au împăcat după ce au semnat un contract

Publicat: 28 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Și-au reluat iubirea în public, anunțând împăcarea la doar două săptămâni de la divorț. Sunt, însă, reguli scrise pe care controversatul cuplu, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, le-au stabilit la începutul acestei decizii de reîmpăcare.

Bianca și Alex Bodi au divorțat cu scandal, la notar, pe data de 10 martie, 2020. Între timp, cei doi și-au aruncat valuri de acuzații în public despre infiddelitate, violență domestică și detalii financiare. Indiferent de aceste două săptămâni de certuri mediatizate, Bianca și Alex nu au mai putut rezista unul fără celalălt și au reaprins flacăra iubirii zilele trecute. Cei doi au recunoscut public, la TV, că au luat decizia să-și acorde o nouă șansă, după ce omul de afaceri a hotărât să facă primul pas spre împăcare.

„Primul pas a fost să ajung în țară și să îmi asum anumite lucruri. Pe parcurs voi avea grijă la ce voi face ca lucrurile să decurgă într-un mod frumos. Acum încercăm să lăsăm lucrurile care ne afectează și care nu ne ajută deloc să avansăm și vrem să construim pe alți piloni, să ne câștigăm încrederea”, a spus Alex Bodi, pentru Antena Stars.

„Deocamdată suntem divorțați pentru că întâlnirea pe 10 martie a fost a doua înfățișare. Nu am vorbit despre căsătorie, trebuie să le luăm treptat. Ea a zis că mă susține și mă sprijină, ca să lăsăm toate tensiunile și nemulțumirile. Am spus că îmi pare rău de ieșirile, acuzațiile și discuțiile pe care le-am făcut, și o să încercăm să reparăm lucrurile”, a mai spus omul de afaceri.

Împăcarea vine la pachet cu un contract de confidențialitate

Singura condiție pe care Bianca a impus-o pentru a accepta împăcarea cu fostul soț, a fost aceea de a semna un contract de confidențialitate. Conform acestuia, indiferent de discuții, certuri, separări, niciunul nu are voie să vorbescă în public unul despre celălalt. Mai mult, potrivit contractului, cel care greșește în relație trebuie să plătească.

„Sunt niște clauze care va trebuie păstrate reciproc. Nu o să mai vorbim unul de celălalt, a fost o condiție de a ei, nu o să mai afișăm public detalii despre celălalt, altfel celălalt plătește o anumită sumă de bani. Întâlnirea a fost bazată pe chestia cu procesul și tribunalul. Mașina este proprietatea ei și totul este legal! În contract am specificat că are mașina plătită, dar acum am reglementat clauzele exact așa cum sunt. Iar referitor la dragoste, nu le poate stabili niciun notar”, a mai spus Bodi.

Adauga un comentariu