Celebritati

Bianca Dragusanu si Daniela Crudu s-au lafait in Antalya

Publicat: 26 iun. 2011
6

Au fost primite regeste, s-au cazat în camere separate, s-au lafait la spa, au mâncat homar si au baut sampanie fina, asa au huzurit Daniela Crudu si Bianca Dragusanu în cele trei zile, în Antalya. Tratamentul de lux a fost pe masura notei de plata: 4.000 de euro. Toti din buzunarul Biancai.

„Burlacita” a prins gustul vacantelor peste hotare si pare ca s-a hotarât sa îsi dea toti banii pe astfel de escapade.

Daca în urma cu doua saptamâni a fost la Roma, weekendul trecut a ajuns în Antalya, unde a luat-o si pe buna ei prietena, Daniela Crudu.

Fetele au avut pretentii demne de adevarate dive. Potrivit Christian Tour, agentia prin care au mers, cele doua au avut transfer privat la hotel, unde au fost asteptate cu un cos de fructe si o sticla de vin în camera.

S-au cazat în camere separate, au avut acces la spa unde s-au rasfatat cu masaj, împachetari cu ciocolata si terapie cu roci vulcanice. Iar huzurul nu s-a oprit aici.

Fetele s-au plimbat cu masinute, au închiriat un ponton unde au stat la plaja si au baut sampanie fina, au mâncat homar în zona privata, distractie care le-a costat alte câteva sute de euro.

„1.200 de euro de persoana a costat cazarea, iar pentru restul serviciilor au platit circa 1.500 de euro. Nu am luat în calcul cumparaturile pe care si le-au mai facut ele”, spun reprezentantii agentiei de turism.

Tot de la ei am aflat ca fetele s-au dat si în spectacol. „Bianca s-a certat la un moment dat cu o rusoaica. Aparent, aceasta voia sa-i ia sezlongul, dar se pare ca, în realitate, îi era necaz ca sotul si prietenii ei se uitau numai la românce, ignorându-si nevestele.

Voiau sa le aduca bauturi, sa le ia cadouri de la magazinele hotelului. În final, Bianca nu s-a putut abtine si si-a luat o pereche de ochelari de 600 de euro, iar Daniela o pereche de sandale de 1.000 de euro. „Evident, pe banii lor”, specifica reprezentantii Christian Tour.

Adauga un comentariu