Stiri si curiozitati

Bianca Dragusanu si Victor Slav, din nou impreuna. Avem primele imagini cu cei doi, dupa ce blondina s-a despartit de Alex Bodi

Publicat: 17 mai 2019

Rasturnare de situatie! Bianca Dragusanu si Victor Slav, din nou impreuna. Avem primele imagini cu cei doi si micuta lor, Sofia, dupa ce Bianca Dragusanu a confirmat despartirea de Alex Bodi.

Showbiz-ul e plin de rasturnari de situatie! Asta da surpriza! Bianca Dragusanu si Victor Slav au petrecut ca o familie, asa cum obisnuiau odinioara, iar la o prima vedere, nici nu ai spune ca ei nu mai formeaza un cuplu. Oare s-au impacat? Sau au facut totul de dragul fetitei lor, Sofia, care este cea mai fericita sa ii aiba alaturi pe parintii ei.

Insa…cine stie, flacara iubirii se poate reaprinde oricand, mai ales ca Bianca este din nou o femeie singura. Unde mai pui ca a si declarat ca Victor este singurul barbat din viata ei, iar ceilalti au fost doar experiente. 

Bianca Dragusanu si Victor Slav au petrecut o dupa amiaza intreaga cu micuta lor, chiar acasa la blondina! S-au jucat cu pernele, s-au pupat, au dansat, au cantat si…s-au indulcit cu putina ciocolata!

Tabloul unei familii perfecte! Bianca Dragusanu a marturisit ca este foarte fericita, binecuvantata si recunoscatoare pentru aceste momente, iar la descrierea fotografiilor cu fetita sa si Victor Slav, vedeta a scris ''Iubirile mele!''.loading...

Adauga un comentariu