Magazin

Bianca Dragusanu, un cosmar pentru vecinii de bloc

Publicat: 18 apr. 2011
1

De cand s-a mutat intr-un cartier rezidential din zona Floreasca, Bianca Dragusanu le da mari batai de cap vecinilor. Potrivit marturisirilor unui vecin, principala problema este modul in care isi parcheaza masina cand ajunge acasa. „O lasa neglijent, blocand sau ingreunand de cele mai multe ori accesul celorlalti in garaj”, s-a plans acesta reporterilor Cancan.

Mai mult, vizitele colegei ei, Daniela Crudu, nu se produc niciodata pe nesimtite. Deja celebrul ras strident al brunetei, acompaniat de cel al Biancai, la fel de sonor, strabate peretii si „gadila” urechile vecinilor la cele mai bizare ore din zi si din noapte. Pana acum, nimeni nu i-a atras atentia, dar asta nu inseamna ca persoanele din jur nu sunt deranjate de galagie.

Iar acestea nu sunt singurele bile negre pe care Bianca le-a primit de la vecinii ei. „Mai este o chestie. Cand iese cu cateii afara da o adevarata reprezentatie. Le vorbeste intr-un limbaj greu de digerat, pe un ton artagos si ii injura non-stop. Probabil ca se grabeste in permanenta si animalele nu se misca suficient de repede… Nu pot sa-mi dau seama. Cert este ca ce-mi aud urechile…”, a marturisit unul dintre vecinii asistentei lui Dan Capatos.

 

Adauga un comentariu