Cancan

Bianca Drăgușanu vrea formele lui Kim Kardashian: „Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă nu ești om”

Publicat: 22 sept. 2022
Bianca Dragusanu colaj foto
Bianca Dragusanu isi doreste sa aiba formele divei Kim Kardashian

Bianca Drăgușanu a fost invitată la emisiunea online „ZigZag’ moderată de comediantul George Tănase, acolo unde a făcut declarații controversate. Ce spune fosta soție a lui Victor Slav despre cei care vorbesc urât despre ea.

Bianca Drăgușanu consideră că femeile înalte sunt cele mai frumoase, însă ea și-ar dori să aibă formele lui Kim Kardashian, care are 1.57 m.

Bianca Drăgușanu vrea formele lui Kim Kardashian

Fosta soție a lui Victor Slav este înaltă și are 1.80 m.

„De exemplu, Kim Kardashian. Eu cred că dacă ea ar fi fost o femeie mai înaltă, măcar cu 10-15 cm era mai mișto decât e, dar are niște forme… pe care eu mi le doresc foarte mult și lucrez la asta. Doar că ea e foarte pitică așa… Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă nu ești om! Nu mă face să zic lucruri care să… Eu sunt înaltă și îmi plac femeile înalte, dar asta nu înseamnă că am vreo problemă cu femeile care sunt scunde. Au și ele norocul lor că pot lua papainoage și pot părea înalte. Ai avantaje și dezavantaje. Fiind mică de înălțime ai multe avantaje. Mi se pare că femeile cu adevărat frumoase sunt cele înalte. De ce Miss Unvers are peste 1.80m?’, a declarat Bianca.

Ce le transmite celor care o vorbesc de rău

Fosta soție a lui Victor Slav știe că mulți nu o plac, însă cei care spun că nu o suportă, de fapt, o admiră în secret și se inspiră de la ea.

„Mulți care vorbesc nașpa despre mine mă admiră. Practic sunt un fel de fanii mei ascunși. Sunt mai fani decât fanii mei, pentru că ăștia își fac timp să te caute, să îți dea comentarii și să facă milioane de instagramuri false”, a mai adăugat Bianca Drăgușanu.

„Am hateri fără număr, dar nu ar fun fără ei. Îmi dau seama cât de importantă sunt și acum, după atâta vreme. După atâta timp, dacă intri într-un context cu mine și dai cu hate ești băgat în seamă.

Dacă dai cu love și floricele nu prea te ia lumea în seamă, dar dacă zici ceva nasol imediat ai devenit un nume dintr-o propoziție, dar propoziția mă vizează direct pe mine, pentru că altfel nu ai fi în propoziție”, a mai precizat Bianca Drăgușanu.

Cum a ajuns Bianca Drăgușanu pe prima pagină a ziarelor

Bianca Drăgușanu a început să devină din ce în ce mai cunoscută din momentul în care s-a afișat la brațul lui Cătălin Botezatu. Însă înainte de a fi „blonda lui Bote’, vedeta a participat la un reality-show.

Diva nu este străină de tot ce înseamnă concursuri televizate. Aceasta a participat la emisiunea „Atracție imposibilă’, la Euforia TV, un reality-show asemănător Big Borther. Până atunci, Bianca se făcuse cât de cât remarcată la prezentările de modă.

În 2009, Cătălin Botezatu se afișa oficial alături de Bianca Drăgușanu și anunța că cei doi formează un cuplu. După această perioadă benefică pentru cariera ei, Bianca a fost asistenta lui Dan Capatos. Bianca Drăgușanu a devenit din ce în ce mai cunoscută, iar aparițiile ei la TV au fost din ce în ce mai dese. Bianca Drăgușanu a surprins, însă, pe toată lumea când a acceptat să participe la Asia Express.
Comentarii
Adauga un comentariu