Eveniment

Bianca s-a despartit de Adrian Cristea

Publicat: 19 iul. 2012

Parea ca sunt cuplul perfect, dar fluturasii din stomac au zburat mai repede decat Bianca Dragusanu s-ar fi asteptat. Potrivit surselor din anturajul celor doi, roscata si iubitul ei, Adrian Cristea, si-au spus „ADIO!" fara prea multe comentarii, dupa ce ar fi avut, ieri, o cearta apriga.

Prietenii celor doi au declarat, in exclusivitate, pentru Click! ca, dupa o relatie de trei ani, fosta „pacatoasa" a lui Capatos e la cutite cu fotbalistul.

„Au discutii aprinse, se cearta mereu. Cea mai urata cearta dintre ei s-a consumat acum cateva saptamani. Bianca il cauta disperata pe Cristea prin oras. El nu a vrut sa o vada, nu stiu ce s-a intamplat intre ei, dar spunea ca vrea sa scape de ea. S-a distrat toata noaptea in clubul Mora, iar cand a auzit ca Bianca a aflat unde e a fugit".

Ieri, nervii fotbalistului au fost intinsi la maximum, iar Cristea si-a luat bagajul din apartamentul Biancai situat in zona lacul Tei si a plecat.

Contactat telefonic de reporterii Click!, fotbalistul nu a vrut sa dea prea multe explicatii, lasand un prieten sa comenteze in locul lui. Acesta din urma nu a confirmat, dar nici nu a infirmat zvonul ca cei doi s-au despartit.

„Nu stiu ce sa spun despre ei. Nu sunt in masura sa declar ceva. El nu vrea sa vorbeasca despre asta", a declarat Robert, prietenul fotbalistului.

Neagra de suparare, Bianca le-a spus apropiatilor ca nu vrea sa mai auda de fotbalistul echipei Petrolul Ploiesti. „Sunt extrem de suparata, nu vreau sa vorbesc cu nimeni. Nu pot. Vreau sa am liniste", a spus roscata.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit