Actualitate

Bianca s-a scandalizat cand a aflat ca un salon de masaj din Letonia ii foloseste ilegal imaginea: „Ii dau in judecata si le inchid pravalia!”

Publicat: 02 iul. 2012

Turistii romani care au ajuns anul acesta in Letonia au avut parte de o surpriza. In hotelurile din Riga se distribuie pliante de promovare a unui salon de masaj, a carui imagine este, culmea!, conationala lor, Bianca Dragusanu. Se pare insa ca imaginea iubitei lui Cristea este folosita fraudulos, intrucat ea habar nu are ca a devenit vedeta si in tarile baltice.

Desi parea ca toate ii merg struna in ultima vreme, Bianca Dragusanu se pregateste de proces. De data aceasta ea este cea care va chema in instanta pe proprietarii unui salon de masaj tocmai din Letonia. Iubita lui Cristea a aflat absolut intamplator ca respectivii ii folosesc imaginea fara sa-i fie cerut in prealabil acordul. Mai exact, una dintre fotografiile pe care Bianca le-a realizat pentru revista "Playboy" troneaza la loc de cinste pe flyerele cu care patronii letoni isi fac promovarea in hotelurile din capitala Riga. Desi ar putea considera asta un avantaj, faima ei ajungand pana in tarile baltice, Bianca este extrem de indignata de maniera frauduloasa in care i-a fost exploatata imaginea si este hotarata sa nu lase lucrurile asa. Drept urmare, in secunda in care a descoperit "gainaria", iubita lui Adrian Cristea a pus mana pe telefon si si-a sunat avocatul. "Este simplu! Nu au niciun drept sa se foloseasca de imaginea mea. Nu mi-au cerut acordul si nu exista nicio intelegere, de niciun fel, intre mine si proprietarii respectivei afaceri, motiv pentru care ii dau in judecata si le inchid pravalia. Mai mult, am sa le cer despagubiri de 50.000 de euro", ne-a declarat Bianca Dragusanu.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit