Celebritati

Bianca si Angie: in ‘forme’ sa ne duelam

Publicat: 05 mai 2010

Catalin Botezatu poate avea la picioare orice femeie, asa cum declara si pana acum, ca a avut parte de cele mai frumoase femei din Romania. Bine, gusturile nu se discuta. Bianca, fosta lui partenera, si Angi, noua sa descoperire, se mandresc, ambele, cu trasaturi fizice care atrag privirile admirative ale oricarui barbat.

Cele doua fotomodele care i-au atras atentia lui Botezatu isi disputa acum suprematia pe podium. Necunoscuta pana acum in Romania, Angela Negoita a debutat cu dreptul in moda autohtona, Catalin fiind cel care i-a netezit calea spre celebritate.Asa a inceput si telenovela Bianca.

Mai mult chiar, cei doi au petrecut weekendul impreuna, la mare, afisandu-se sambata seara, in clubul Crush, din Mamaia.

‘Pe Bote l-am cunoscut acum trei ani, dar abia acum am avut prima colaborare. Este cel mai bun creator de moda din Romania si intotdeauna face show-uri speciale. Sper ca de acum inainte sa ma cheme mereu la prezentarile lui. Nu stiu daca o sa fac cariera in tara, aici se cauta fetele cu silicoane’, a declarat Angi, pentru Click!, care locuieste la Milano si a negat pentru ‘Rai da buni’ orice aventura amoroasa cu Bote.

sursa&foto: click.roloading...

Adauga un comentariu