Eveniment-Social

Biblioteca Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi a fost modernizata

Publicat: 20 nov. 2018

Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iasi, a finalizat prima etapa a modernizarii bibliotecii care functioneaza in cadrul facultatii, ca filiala a Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” din Iasi. Cu aceasta ocazie, luni, 19 noiembrie 2018, ora 14.00, la sediul bibliotecii, a avut loc o intalnire de lucru la care au participat prof. univ. dr. Mihaela Onofrei, prorector si ordonator de credite al UAIC, prof. univ. dr. Stefan Boncu, decanul facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, conf. univ. dr. Nicoleta-Laura Popa, prodecan al facultatii si conf. univ. dr. Ioan Milica, director general al Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” din Iasi.

Pe parcursul intalnirii s-au vizitat cele trei sali ale bibliotecii facultatii care au fost modernizate si s-au prezentat urmatoarele etape ale lucrarilor, prin care alte patru sali care in prezent functioneaza ca depozit de carte vor fi transformate in sali de lectura, care sa permita studentilor accesul la cartile aflate la raft.

Lucrarile desfasurate pana acum pentru modernizarea bibliotecii facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei s-au efectuat in perioada august-septembrie 2018 si au presupus achizitia de mobilier, salile de lectura fiind organizate pe module de lucru individuale dar si de grup. Proiectul a inclus si modernizarea laboratorului de Informatica al facultatii, iar suma totala care a fost investita in aceasta perioada este de 67.628 lei, bani ce provin din fondurile proprii ale facultatii. De asemenea, in ultimii doi ani, facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei a dotat salile bibliotecii cu 20 de computere noi, in valoare de 46.861 lei, si a achizitionat 35 de computere noi pentru laboratorul de Informatica, in valoare de 84.924 lei.

Adauga un comentariu