Eveniment-Social

Biblioteca Universității Tehnice și-a reluat activitățile cu publicul! Cum poți împrumuta o carte

Publicat: 21 mai 2020

Începând cu data de 18 mai 2020, Biblioteca Universității Tehnice – TUIAȘI „Gheorghe Asachi” derulează activități cu restituiri/prelungiri/împrumuturi de publicatii, vize de lichidare, în intervalul orar 8:30 – 15:30

Biblioteca Universității Tehnice – TUIAȘI „Gheorghe Asachi” și-a reluat activitățile cu publicul. Începând cu data de 18 mai 2020, instituția derulează activități cu restituiri/prelungiri/împrumuturi de publicații, vize de lichidare, în intervalul orar 8:30 – 15:30. Nu se aplică tarife de întârziere pentru nerestituirea la termen a publicațiilor împrumutate anterior datei de 16 martie 2020.

In topul celor mai „eco” cladiri din Romania, Moldova Center este singura din Iasi in primele 10 – FOTO

Cum și-a reluat activitatea Biblioteca Universității Tehnice!

Pe de altă parte, prelungirea publicațiilor împrumutate se poate realiza prin e-mail sau telefon, prin contactarea personalului de la filialele Bibliotecii. Vizarea fișelor de lichidare – pentru studenții din anii de studiu terminali (licență și master) din anul universitar 2019-2020, precum și cei din anii universitari anteriori, care au împrumutat publicații se vor prezenta la Biblioteca pentru restituirea publicațiilor. Nu este necesară prezența la Bibliotecă a studenților din anii de studiu terminali care nu au împrumutat publicații sau care nu sunt înregistrați în evidențele Bibliotecii. Nu se aplică tarife de întârziere pentru nerestituirea la termen a publicațiilor împrumutate anterior datei de 16 martie 2020.

„Activitățile care presupun interacțiunea cu personalul Bibliotecii se vor desfășura cu respectarea tuturor normelor impuse de situația actuală. Pentru orice alte informații, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa library@tuiasi.ro sau să apelați Serviciul on-line Întreabă un bibliotecar”, au precizat, la redeschidere, oficialii Bibliotecii Universității Tehnice din Iași!

EXCLUSIV! Asa ceva nu s-a mai VAZUT la Iasi! Pentru o CLADIRE aflata intr-o ZONA EXCLUSIVISTA a orasului se pregateste o AFACERE de 30 milioane euro – FOTO, VIDEO
Adauga un comentariu