Diverse

Bicarbonatul de sodiu are o utilitate la care putini se gandeau

Publicat: 14 sept. 2019

Bicarbonatul si intrebuintarile lui nebanuite. Toti stim, din batrani, ca e bun la toate, dar la cate si mai cate? Ai mai jos o utilitate la care putini se gandeau.

Bicarbonatul de sodiu are o utilitate la care putini se gandeau
Bicarbonatul este cunoscut si ca praf magic pentru gospodine, caci de fiecare data cand dau de greu si nu vor sa se atinga de economii, apeleaza la el. Bicarbonatul de sodiu poate fi folosit si in bucatarie, sufragerie, pe covoare, pentru masina, ingrijire personala, dar este bun si pentru produsele de ingrijire personala.

E stiut ca peria de par nu trebuie sa o imprumuti, dar tot e nevoie sa ai grija de ea si altfel. De mici suntem invatati ca peria de par sa o pastram mereu curata, pentru a fi siguri ca nu ne afecteaza parul si pielea scalpului imparstiind praf si bacterii atunci cand o folosim.

Pentru a fi mereu sclipitoare si pregatita pentru a te putea pieptana corespunzator, ai nevoie de o solutie de curatare. Inlatura uleiurile preluate din parul tau si urmele de produse de ingrijire a parului de pe peria ta de par folosind o solutie facuta dintr-o lingura de bicarbonat de sodiu si apa calda, intr-un vas curat. Inmoaie peria in aceasta solutie timp de 10 minute, apoi clateste cu apa curata si las-o la uscat.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit