Fotbal intern

Bicfalvi, intre Dinamo si Vaslui

Publicat: 06 ian. 2012

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat joi că mijlocaşul Eric Bicfalvi, aflat în ultimele şase luni de contract cu gruparea pe care o patronează, are oferte de la Dinamo şi FC Vaslui, iar în cazul în care se va înţelege cu „roş-albii”, jucătorul va evolua la aceştia încă din retur.
„Bicfalvi a avut două opţiuni: Dinamo sau FC Vaslui. M-au întrebat şi Porumboiu şi finul (n.r. – Cristian Borcea). El îşi alege echipa, e problema lui. I-am promis finului că dacă se înţelege cu Bicfalvi, îi dau drumul de acum şi nu din vară”, a spus Becali, într-o intervenţie telefonică la Gsp TV.
Gigi Becali a afirmat că a fost informat de nişte apropiaţi că oficialul dinamovist este supărat pe el pentru că l-a „furat” pe mijlocaşul Paul Parvulesucu. „Am înţeles că nu vrea să mai aibă niciun respect pentru mine. Eu am o vină faţă de el, dar faţă de Dinamo am răspuns cu aceeaşi monedă pentru ofertele pe care le făceau pentru Chipciu. Mi-au spus unele persoane că a spus unele lucruri urate, că i-a înjurat pe toţi cei de la Steaua. Din punctul meu de vedere, relaţia noastră nu poate fi afectată de un transfer. Orice ar face şi orice ar spune nu o să mă supăr pe el”, a adăugat Becali.
Mijlocaşul Paul Parvulescu de la Gaz Metan Mediaş a semnat, miercuri, un contract pe cinci ani cu gruparea FC Steaua. Parvulescu, 23 de ani, care poate evolua şi pe postul de fundaş stanga, s-a aflat şi în atenţia rivalilor de la FC Dinamo, antrenorul Liviu Ciobotariu declarand, tot miercuri, că jucătorul de la Gaz Metan Mediaş se află pe lista sa de achiziţii din această pauză competiţională.
Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat miercuri, la Sport.ro, că a plătit 700.000 de euro plus TVA pentru transferul lui Parvulescu şi că a realizat această achiziţie pentru a se răzbuna pe preşedintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea, care a încercat să blocheze transferul lui Alexandru Chipciu de la FC Braşov la formaţia antrenată de Ilie Stan.loading...

Adauga un comentariu