International

Bilantul incendiilor devastatoare din Grecia a ajuns la 88 de morti

Publicat: 28 iul. 2018
1

Bilantul incendiilor care au devastat regiunea de coasta din apropiere de Atena la inceputul acestei saptamani a crescut la 88 de morti, printre care si copii.

Autoritatile fac in continuare eforturi pentru identificarea victimelor si cautarea persoanelor date in continuare disparute, Agerpres.

Cea de-a 88-a victima, o femeie in jur de 40 de ani, a murit la spitalul unde era tratata pentru arsuri si unde mai sunt internate si alte victime ale incendiului, in stare grava.

Un detectiv angajat de familia a doua fetite gemene date disparute, Sophia si Vassiliki, in varsta de 9 ani, a anuntat ca trupurile celor doua au fost identificate. Fetitele se aflau in drum spre plaja alaturi de bunicii lor, cand au fost prinse de flacarile abatute asupra localitatii turistice Mati. Ele au fost gasite in bratele celor doi bunici, pe un teren pe care au mai fost descoperite 26 de cadavre calcinate, la marginea falezei.

O alta mama si-a pierdut fiul de 11 ani, fiica de 13 ani si sotul in varsta de 54 de ani. Vineri seara femeia a identificat cadavrele.

Adauga un comentariu