International

Bilantul victimelor exploziei de la Paris

Publicat: 01 sept. 2014
1
Bilantul exploziei devastatoare de la Paris a crescut: cel putin 7 oameni au murit, iar 10 sunt grav raniti. Deflagratia a distrus aproape in intregime un bloc de locuinte. Echipele speciale continua operatiunile de cautare, iar o persoana este data disparuta. Potrivit anchetatorilor, explozia a fost provocata cel mai probabil de o scurgere de gaze.
Cel putin 7 oameni au murit in urma unei explozii care a zguduit un complex rezidential din Rosny-sous-Bois, in estul Parisului.

Citeste si: TRAGEDIE in Paris: Un imobil s-a prabusit. Un copilas a murit si alte persoane sunt in stare GRAVA

Potrivit anchetatorilor, explozia a fost provocata, cel mai probabil, de o scurgere de gaze. Deflagratia a fost atat de puternica, incat cladirea de patru etaje s-a prabusit aproape complet, iar suflul a zguduit cladirile din jur, pe o raza de o suta de metri.
Explozia s-a produs intr-un complex rezidential din Rosny-sous-Bois, o suburbie din estul Parisului. Printre victime se numara si copii.
O familie intreaga a murit in explozie: o mama de 40 de ani si cei doi copii ai sai, adolescenti. 
Alte 11 persoane au fost ranite in dezastru, 4 dintre ele sunt in stare grava. Ministrul de interne francez a vizitat locul tragediei si a promis ajutor familiilor afectate.
Adauga un comentariu