National

BILETUL de ADIO al lui Alberto, tanarul care S-A SINUCIS din dragoste

Publicat: 10 ian. 2017
1
Alberto, tanarul din Arcani (Gorj) care s-a spanzurat sambata dupa-amiaza, dupa ce a fost parasit de iubita, a lasat un bilet de adio.
 
Alberto si-a socat familia si prietenii, insa baiatul sustine in biletul de adio ca isi dorea ca Andreea, fosta iubita, sa fie ultima femeie din viata lui.
„Imi pare rau pentru ce am facut, dar o iubesc pe Andreea si se pare ca la cat de prost sunt ea nu mai poate, se simte sufocata de mine, o inteleg, sunt gelos si prost, imi pare rau. A fost totul pentru mine, am vrut sa fie ultima fata din viata mea si am vrut sa traim fericiti toata viata, dar sunt un prost, imi pare rau, va iubesc. Sa ma iertati”, este biletul de adio lasat de Alberto, ajuns la prieteni.
Fosta iubita a lui Alberto a postat un mesaj pe Facebook: „Dumnezeu sa il ierte… Nimeni nu o sa stie in veci adevarul… Aruncati toti cu vorbe dar nu stie nimeni poate cand nu o sa mai fiu eu atunci se va afla adevarul pentru ca il voi lasa eu dar pana atunci nu pot ca asa mi-a cerut, sa stim doar noi!”.
Adauga un comentariu