Din lumea filmului

Bill Cosby: „Am 74 de ani si sunt satul sa mi se spuna ca Islamul e religia pacii. Mesajul este CUTREMURATOR

Publicat: 22 dec. 2015
3

Bill Cosby este unul din cei mai mari actori americani in viata. A ajuns la varsta de 74 de ani, cand se poate mandri cu o avere deloc de neglijat, insa tocmai acel lucru ii aduce un set de nemultumiri vis a vis de modul in care este tratat. Intr-un mesaj transmis publicitatii Bill Cosby se plange ca a obosit, ca este satul sa i se ceara bani pentru diverse cauze, cu care el nu este de acord. Declaratia lui este surprinzatoare.

Bill Cosby: „Am 74 de ani. Am lucrat din greu de la 17 ani, in afara de o scurta   perioada de timp, in anii ’50, cand am fost in armata. In afara de  perioadele cand am fost bolnav, am lucrat 50 de ore pe  saptamana si nu  mi-am luat concedii de boala timp de 40 de ani. Am reusit sa castig  salarii rezonabile, dar n-am avut mosteniri si prin urmare a trebuit sa lucrez ca sa ajung la ceea ce am acum. Avand in vedere ce se intampla in economie, pensionarea mea se pare ca a fost o idee proasta si sunt satul.
Foarte satul.

Sunt satul sa mi se tot spuna ca trebuie sa „ajut financiar” persoanele   care nu au etica muncii pe care o urmez eu. Sunt satul sa mi se tot spuna ca Guvernul va lua din banii pe care ii castig – prin forta, daca e   necesar – si ii va da oamenilor prea lenesi ca sa castige bani.
Sunt satul sa mi se tot spuna ca Islamul e „Religia Pacii” cand in fiecare  zi pot citi zeci de relatari cu musulmani care isi omoara surorile,  sotiile si fiicele pentru „onoarea” familiei; sau despre musulmani care   manifesteaza violent pentru cea mai mica ofensa; sau despre musulmani care   omoara crestini si evrei fiindca nu-s „credinciosi adevarati”; sau despre   musulmani care ard scolile de fete; sau despre musulmani care omoara cu   pietre victimele violurilor, pe care le considera „adultere”; sau despre   musulmanii care le taie fetitelor mici clitorisul si labiile vaginului;   toate acestea in numele lui Allah, fiindca Koranul si Legea Islamica le impune sa faca asta.

Sunt satul sa mi se tot spuna ca trebuie „fim toleranti cu alte culturi” si deci trebuie sa lasam Arabia Saudita si alte tari arabe sa isi   foloseasca banii din petrol ca sa finanteze moschei si scoli islamice care raspandesc ura contra ne-musulmanilor in Australia, Noua Zeelanda, Regatul  Unit, SUA si Canada. Si asta in timp ce nimeni care traieste in Arabia  Saudita sau alte tari arabe nu are voie sa construiasca vreo biserica,   vreo sinagoga sau vreo scoala religioasa, care sa invete lumea despre   dragoste si toleranta….
Sunt satul sa mi se tot spuna sa imi reduc standardul de viata, pentru ca  astfel sa lupt impotriva Incalzirii Globale, pe care nimeni n-are voie sa  o dezbata.

Sunt satul sa mi se tot spuna ca consumatorii de droguri sunt de fapt  bolnavi si ca trebuie sa ii ajut sa se trateze si sa platesc pentru  stricaciunile pe care le fac. Oare cumva, vreun bau-bau urias i-a
inghesuit pe o alee intunecoasa, le-a indesat praf de cocaina pe nas si  le-a infipt vreun ac in vena, in timp ce ei tot luptau sa se opuna?
Sunt satul sa tot aud de atleti, artisti si politicieni bogati din toate
partile, care vorbesc de greselile lor inocente, de greselile lor stupide,  de greselile lor din tinerete, cand de fapt toti stim ca singura lor  greseala a fost ca au fost prinsi asupra faptului. Sunt satul de oamenii  care cred ca au drept la orice, fie ei bogati sau saraci.

Sunt intr-adevar satul de oamenii care nu-si asuma responsabilitatea pentru vietile si actiunile lor. Sunt satul sa ii ascult cum invinovatesc   Guvenul, sau discriminarile, sau orice altceva, pentru problemele lor.
Sunt de asemena satul sa vad tineri si tinere, adolescenti sau abia
trecuti de 20 de ani, care se „impodobesc” cu tatuaje si piercinguri,  retezandu-si singuri sansele sa fie angajati undeva si apoi cersind bani  de la Guvern.
Da, sunt satul. Dar de asemenea sunt fericit ca am 74 de ani. Fiindca nu  am sa ajung sa vad lumea pe care o fac oamenii astia. Imi pare  rau doar  pentru nepoata mea si pentru copiii ei. Multumesc Domnului ca-s pe drumul  catre El si nu invers.
Nu exista alta cale ca acest mesaj sa fie larg raspandit, in afara faptului ca fiecare din noi care sunt la fel de satui ca si mine, sa-l  retransmita!
Aceasta este sansa ta sa faci diferenta !

Adauga un comentariu