Din lumea filmului

Bill Cosby scapa ca prin urechile acului: Nu va fi acuzat nici de aceasta data de viol

Publicat: 08 ian. 2016

Actorul Bill Cosby, despre care circa 50 de femei spun ca le-ar fi drogat si abuzat sexual, scapa si de aceasta data. Acesta nu va fi acuzat oficial, considerandu-se ca dovezile sunt insuficiente.

Actorul septuagenar fusese dat in judecata de doua femei, pentru acte pe care le-ar fi comis in 1965 si, respectiv, in 2008, relateaza BBC. In timp ce acuzatiile in primul caz s-au prescris, in cazul celui de-al doilea, ce implica un model in varsta de 25 de ani, s-a conchis ca nu exista dovezi suficiente pentru a fi formulate oficial acuzatiile.

Vezi si Steve Carell a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood

In acest ultim caz, modelul Chloe Goins sustine ca actorul a drogat-o si molestat-o la o vila Playboy, in 2008, cand avea numai 17 ani. Avocatii starului sustin insa ca acesta nici nu se afla acolo, la data mentionata.

In celalalt caz, presupusa victima sustine ca actorul i-a oferit un pahar de alcool intr-un club de jazz, in Hollywood, dupa care a dus-o intr-o casa si a fortat-o sa faca sex cu el.

Zeci de femei sustin ca au fost drogate, hartuite si chiar violate de actor, unele acte fiind savarsite in urma cu zeci de ani. Actorul in varsta de 78 de ani neaga insa toate aceste acuzatii. Mai mult, la randul sau a dat in judecata o parte dintre femei.

La apogeul carierei sale, Bill Cosby – caruia i s-au retras in ultima vreme mai multe titluri, institutiile nedorind sa-si mai asocieze numele cu el – era cel mai bine platit actor de televiziune din SUA.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit