Local

Billa tine clientii ieseni printre schele si muncitori – FOTO – UPDATE

Publicat: 09 aug. 2011

@ Clientii Billa din Iasi fac cumparaturi printre schelele din incinta magazinului @ Sefii DSP spun ca vor controla unitatea alimentara @ Nimeni de la Billa nu vrea sa comenteze situatia @ „Trimiteti un mail pe s.fane@billa.ro si voi trimite un raspuns”, a subliniat Sabin Fane, director marketing Billa Romania

UPDATE: „Procesul de remodelare a magazinului din strada Arcu a fost demarat pentru a le oferi clientilor un spatiu nou si modern, care sa le creeze o experienta placuta de cumparaturi si in care sa poata gasi cu usurinta produsele de care au nevoie. Magazinul nu a fost inchis pentru ca cei care sunt obisnuiti sa cumpere de la Billa sa poata in continuare sa se bucure de produsele si serviciile noastre. Este doar o situatie temporara si va asigur ca au fost luate toate masurile de siguranta astfel incat clientii nostri sa nu fie supusi nici unui pericol in timpul remodelarii”, au precizat reprezentantii Billa.

Iesenii, clienti fideli sau intamplatori ai magazinului Billa de pe strada Arcu, sunt tratati cu lipsa de respect de sefii unitatii alimentare. Din cauza faptului ca acestia au ordonat lucrari de reamenajare, la magazin si-a facut aparitia un adevarat santier. Muncitorii dau gauri sau monteaza gresie, pe fondul unei poluari fonice care afecteaza clientii. Se pare ca profitul este mult mai important pentru sefii unitatii comerciale decat confortul cumparatorilor. „M-am dus la un raft, am dat peste muncitori. Erau schele peste tot. Nu stiu daca este normal sa tii magazinul asa”, a povestit Mihaela Bucsinaru, client la Billa.
Reprezentantii Billa nu au oprit activitatea magazinului in perioada lucrarilor. Angajatii Directiei de Sanatate Publica (DSP) au precizat ca astfel de santiere pot fi desfasurate doar in anumite conditii. Tot ei sustin ca astazi vor efectua un control la unitatea comerciala din zona Arcu. „Trebuie sa izoleze lucrarile de restul magazinului. Daca nu fac acest lucru, trebuie sa inchida. Vom trimite pe cineva maine (astazi – n.r.) sa vada ce este acolo”, a precizat Vasile Cepoi, director DSP.

La Billa nu ai cu cine sa comunici

Reporterii BUNA ZIUA IASI i-au contactat telefonic, ieri, pe reprezentantii Billa, insa acestia sunt obisnuiti sa faca o gramada de legaturi care duc nicaieri. Un numar de contact este de la reprezentanta din Bucuresti. Acolo dai peste o centralista care iti ofera date de contact la Iasi. Cand suni la Iasi, esti trimis din nou la Bucuresti. „O sa va dau un numar de la Bucuresti ca sa discutati acolo”, a precizat Gabriel Farnos, directorul magazinului din Iasi. La Bucuresti, legatura este facuta catre Cristina Pana, asistenta directorului de marketing. In final, raspunde directorul in persoana. Nu a putut sa comenteze situatia. „Trimiteti un mail pe s.fane@billa.ro si voi trimite un raspuns”, a subliniat Sabin Fane, director marketing Billa Romania.
Pana la inchiderea editiei, raspunsul nu a ajuns.loading...

Comentarii
  • nu e vina nimanui decat a uratilor de la bucuresti care nui mai satura dracu de bani…si Farmos Gabriel daca vroia sa le ofere produsele lui sa se bucure lumea…aveau de unde ca doar mai e o billa in alexandru…..dar asa-i bucurestiul…nu-i intereseaza cine ramane si suporta injuraturile…ei sa faca bani si sa de 5 mil salar la oameni…F.Cristescu doarme pe el,

Adauga un comentariu