Craciun si Revelion

Bilute de ciocolata cu nuca si cafea

Publicat: 05 dec. 2013

Ingrediente:

250 g unt la temperatura camerei
1/2 ceasca zahar granulat
2 lingurite extract natural de vanile
2 lingurite cafea instant
50 g de cacao
1 3/4 ceasca de faina, cernuta inainta de masurare
1/2 lingurita de sare
2 cesti de nuci pecan macinate
zahar pudra, cernut

Mod de preparare:

Intr-un vas incapator, amesteca untul, zaharul si extractul de vanilie pana obtii o crema. Adauga cafeaua, pudra de cacao, nucile pecan, faina, sarea si continua sa amesteci bine. Dupa ce ai obtinut o compozitie omogena, poti forma bilute de doi centimetri in diametru. Pune-le intr-o tava pe hartie de copt si coace-le in cuptorul incins timp de 15 minute.
Bilutele de ciocolata delicioase se servesc tapetate cu zahar pudra si alaturi de un ceai fierbinte.

sursa: acasa



loading...

Adauga un comentariu