Stiri

Bin Laden, Rihanna si Steve Jobs au fost cei mai populari pe Facebook in 2011

Publicat: 09 dec. 2011

Moartea lui Osama Bin Laden, finala Super Bowl si procesul lui Casey Anthony, femeia din SUA care si-a ucis fiica in 2008, au fost cele mai urmarite subiecte in acest an de catre utilizatorii de Facebook.

Lista include si cele mai populare celebritati din industria divertismentului, cele mai iubite vedete fiind Megan Fox si Rihanna. La sectiunea dedicata filmelor, “Harry Potter” a fost declarat castigator, iar la capitolul seriale TV, “Dr. House” si-a adjudecat suprematia, conform pagini oficiale Facebook Memology 2011.

In Statele Unite, cele mai multe statusuri au continut acronimele lms (like my status) si tbh (to be honest). In Marea Britanie, cel mai distribuit subiect a fost nunta regala, iar in Rusia, pe primul loc s-a clasat moartea lui Steve Jobs.

Cea mai ascultata piesa a fost RihannaWe Found Love, fiind urmata de Katy Perry – Last Friday Night (T.G.I.F.) si LMFAO – Sexy And I Know It.

Cei mai populari sportivi au fost declarati Lionel Messi, Christiano Ronaldo si John Cena, iar cele mai indragite site-uri de stiri au fost CNN, Fox News si npr.org.

In timp ce utilizatorii de Twitter se concentreaza mai mult pe subiectele de actualitate, cel mai urmarit in acest an fiind revoltele din Egipt, cei care folosesc Facebook sunt fani mai mari ai divertismentului si ai intamplarilor petrecute la nivel mondial.

 



loading...

Adauga un comentariu