Stiri si curiozitati

Bindi Irwin, fiica lui iui Steve Irwin, s-a logodit!

Publicat: 26 iul. 2019

Bindi Irwin, fiica celebrului Steve Irwin, s-a logodit! Tanara, in varsta de doar 21 de ani, a spus Da! In urma cu doar o zi, chiar de aniversarea sa, Bindi a fost ceruta in casatorie de iubitul ei, Chandler Powell. Cei doi sunt s-au cunoscut in urma cu 6 ani, in timpul unui tur ghidat dintr-o gradina zoologica si sunt s-au indragostit pe loc.

Bindi Irwin, fiica lui Iui Steve Irwin, s-a logodit!

Bindi, in varsta de 21 de ani si Chandler, 22 de ani, au hotarat sa isi uneasca destinele, iar cererea in casatorie a fost facuta publica chiar de Bindi. Cei doi au imortalizat momentul si au publicat pe conturile personale imagini care le surprind fericirea, dar si frumosul inel de logodna.

Vizibil emotionata, Bindi a declarat: ”De ziua mea de nastere am spus „da” si „pentru totdeauna” iubirii vietii mele. Chandler, aproape cu 6 ani in urma m-am indragostit de tine si de fiecare zi de atunci traiesc un adevarat amalgam de fericire pura si aventura! Sa avem o viata plina de prietenie, sens si dragoste neconditionata!”

La randul sau, Chandler a povestit ca s-a indragostit imediat ce a vazut-o pe Bindi, fiind cucerit de generozitatea inimii sale si de energia pozitiva pe care ea o emana. ”Te iubesc mai mare ca orice pe lumea aceasta si mereu o voi face! Sa fim impreuna pentru totdeauna suna perfect!” a mai adaugat Chandler.

Se pare ca si noul membru al familiei Irwin le impartaseste pasiunea pentru natura si salbaticie. La fel ca regretatul sau tata, Steve Irwin, Bindi adora animalele salbatice si lucreaza cu acestea la gradina zoologica din Australia. Chandler la randul sau este pasionat de animale si de conservarea mediului, ceea ce i-a unit si mai mult pe cei doi tineri.

Steve Irwin, celebrul vanator de crocodili, a murit pe cand fiica sa avea doar 8 ani, in 2006. El a fost ucis in timpul unei scufundari televizate, fiind intepat mortal de o pisica de mare. ”Stiu ca si el ar fi fericit acum!” a declarat vaduva sa, Terri, legat de anuntul logodnei.

Adauga un comentariu