National

Bioenergeticianul Nicolae Sandu: „Simt ca va fi cu seism puternic in aceasta seara!”

Publicat: 27 iul. 2018
1

Cea mai lunga eclipsa de Luna a secolului va avea loc in aceasta noapte, iar in Romania va fi vizibila in jurul orei 23:22, in cazul conditiile meteorologice vor fi favorabile. 

Se spune ca atunci cand este eclipsa de Luna se intampla si un cutremur, iar bioenergeticianul Nicolae Sandu a raspuns la aceasta teorie. 

Vezi si: Cea mai lunga eclipsa de luna din acest secol se va produce in aceasta noapte – LIVE VIDEO

Astfel, in direct, intr-o emisiune TV, el a marturisit ca acest lucru este posibil: ”Da, cum am spus, cand e o eclipsa de luna se intampla furtuni cosmice, ce apasa pe scoarta terestra si se genereaza cutremure.  Si cum noi, in tara, avem in niste zone problematice…Este posibil. Eu simt ca va fi unul foarte puternic. E important, insa, sa gandim noi toti pozitiv si, cumva, il vom contracara.”, a spus acesta. 

Cel mai important moment se va produce la ora 23.22, atunci cand Luna se va afla in mijlocul conului de umbra, fiind complet acoperita de planeta noastra. La ora 00.13, Luna va incepe sa iasa din umbra, totalitatea luand sfarsit, iar, la 01.19, satelitul va iesi complet din umbra, fiind mai deschis la culoare, probabil galbui in partea din dreapta jos a discului. Daca va fi senin, la Bucuresti, eclipsa poate fi urmarita si de la Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu“, care va fi deschis publicului in intervalul orar 21.00 – 03.00. 

Comentarii
Adauga un comentariu