Jocuri

Bioware anuleaza expansionul pentru Dragon Age II – VIDEO

Publicat: 23 mart. 2012

Bioware nu mai lucreaza la continutul pentru Dragon Age II si au trecut la urmatorul pas in viitorul francizei.

In comparatie cu succesul avut de Dragon Age: Origins, Dragon Age II a fost un esec pe toate fronturile. Review-rile nu au fost la fel de favorabile, fanii au fost furiosi, vanzarile au scazut. Bioware a incercat sa imbunatateasca formula cu doua noi DLC-uri: Legacy si Mark of The Assassin, dar din nefericire atat fanii cat si publicatiile oficiale nu au fost ingaduitori cu noul continut. Acum Mass Effect 3 a iesit si Bioware, resemnat, a decis sa omoare orice continuare a povestii lui Hawke.

Intr-un post de pe Twitter, producatorul executiv Mark Darrah a anuntat ca un expansion pentru Dragon Age II numit Exalted March a fost anulat in favoarea unui viitor titlu in franciza. Developerul a facut o declaratie oficiala pe forumurile studio-ului, unde a zis ca intreaga echipa a trecut la urmatorul proiect.

Desi nu putem fi siguri ce se intampla in Exalted March, putem specula ca statusul ei de expansion o facea sa fie de aceeasi lungime si sa aiba cam acelasi continut ca Dragon Age Awakening. Jucatorii s-ar fi putut astepta la o aventura destul de lunga, probabil un punct de legatura dintre Dragon Age II si III.loading...

Adauga un comentariu