News Flash:

Biroul Notarului Public Ioana Beldeanu

22 Noiembrie 2008
14931 Vizualizari | 2 Comentarii
Catre,
Redactia ziarului BUNA ZIUA IASI - Str Codrescu nr. 6 Iasi
In atentia Domnului Redactor Sef Tudor Leahu


Subsemnata Notar Public IOANA BELDEANU - numit in circumscriptia Judecatoriei Iasi, in baza Ordinului Nr. 2245/C/31.07.2003 emis de Ministerul Justitiei avand calitatea de reprezentant legal al Biroului Notarial Public Ioana Beldeanu, cu sediul profesional in municipiul Iasi, in temeiul dispozitiilor art. 69-77 din Legea presei nr. 3/1974 (cu modificarile si completarile ulterioare) coroborat cu art 9-10 din cuprinsul CODUL DEONTOLOGIC AL ZIARISTULUI ADOPTAT DE CLUBUL ROMAN DE PRESA (cu modificarile si completarile ulterioare ), in conditiile in care, potrivit legii, libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viata particulara a persoanei si nici dreptul la propria imagine, fiind reglementata obligatia ziaristului de a informa publicul prin prezentarea corecta si impartiala a faptelor si a evenimentelor, aceasta avand datoria primordiala de a relua adevarul formulez

CERERE PRIVIND DREPTUL LA REPLICA

Prin care - avand in vedere continutul denigrator al articolului "Printesa notarilor si-a ratat cariera dupa divort" - material publicat in editia din data de 12 noiembrie 2008, sub semnatura S. Pavelescu - solicit difuzarea de catre ziarul BUNA ZIUA IASI, in termen de cel mult 5 (cinci) zile de la primirea prezentei (obligatie stipulata conf. Art. 10 din Codul deontologic si art 73 L 3/1974) a dreptului la replica, urmand ca raspunsul meu fata de articolul incriminat sa fie publicat in acelasi format, respectiv pe prima pagina a cotidianului DVS.
Astfel, fata de intregul continut al articolului mentionat, inteleg sa precizez ca in totalitate acesta cuprinde dezinformarile flagrante ale opiniei publice (prezentate sub forma stirilor de scandal), menite doar sa ma discrediteze moral si profesional, afectandu-mi grav atat imaginea personala, cat si cea profesionala. Potrivit legii, ziaristul se prezuma a fi un profesionist caruia nu-i este permis sa faca relatari calomnioase fara a-i oferi posibilitatea persoanei astfel denigrate de a-si exprima punctul de vedere. Apreciez totodata ca articolul "Printesa notarilor si-a ratat cariera dupa divort", care vorbeste de la sine in ceea ce priveste lipsa impartialitatii ziaristului semnatar - reprezinta doar o incercare josnica de influentare a opiniei publice si a instantelor de judecata pe fondul existentei unor aspecte litigioase intre mine si fostul sot. Dovedirea celor sustinute, precum si a totalei lipse de adevar a relatarilor calomnioase cuprinse in articolul mentionat o voi face in fata instantelor de judecata competente civile si penale, urmand ca toti cei implicati in aceasta discreditare publica a subsemnatei sa suporte consecintele legale, avand in vedere prejudiciul moral si material adus notarului public Ioana Beldeanu - sub aspect profesional, social si familial.
Va solicit sa dati curs prezentei cereri, comunicandu-mi totodata (pe cat este posibil) ziua de aparitie a dreptului la replica in format identic cu cel al articolului, respectiv pe prima pagina a editiei. Orice comunicare o puteti face telefonic la 0232/217218 sau electronic, pe adresa de e-mail notar_beldeanu•rdslink.ro


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

io  | #48739
bravo! Trage`i oleaca prin instanta pe papagalii astia care jongleaza mereu la limita legalitatii si a moralitatii - sub pretextul "informarii populatiei" , aruncand cu rahat in stanga si in dreapta. Bravo Ioana.
bravo  | #48740
e o tipa desteapta si hotarata. nu merita tot balciul asta dirijat
Adauga comentariu
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1327 (s) | 22 queries | Mysql time :0.015005 (s)