Dulciuri

Biscuiti cu ciocolata si caise

Publicat: 24 ian. 2012

Ingrediente:

200 g faina
75 g caise uscate taiate maruntel
25 g cacao
1 lingurita praf de copt
½ lingurita scortisoara
75 g ciocolata
4 oua
110 g zahar tos

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 160 grade. Tapetam o tava cu hartie de copt. Intr-un bol punem faina, cacao, praf de copt si scortisoara. Adaugam caisele, ciocolata, zahar si oua si amestecam bine. Transferam aluatul pe o suprafata tapetata cu faina si framantam pana cand devine fin. Dam aluatului forma unul bustean pe care-l asezam api in tava. Turtim un pic suprafata si bagam la cuptor timp de 30 de minute. Scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca usor. Taiem apoi felii groase de un cm, pe care le punem din nou in tava si mai bagam la cuptor inca 15 minute pana cand se intaresc. Se servesc cu laptic cald.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro



loading...

Adauga un comentariu