Destinatii turistice

Biserica abandonată care seamana izbitor cu o pasare uriasa – FOTO

Publicat: 30 dec. 2019

Biserica abandonată din Indonezia. De cele mai multe ori, cele mai ciudate clădiri din lume atrag sute de turişti curioşi de aceste forme mai puţin ortodoxe. În rândurile de mai jos vă arătăm o construcţie ciudată din Indonezia. Este vorba despre o biserică abandonată care arată ca o pasăre uriaşă.

Denumită de cei mai mulţi Chicken Church, gigantică pasăre îşi are sălaşul în împădurită zona a Indoneziei. Aceasta se aseamănă foarte mult cu una adevărată. Impresionantă structura de beton are corp, cap şi chiar un cioc pe care îl ţine deschis. Asta te duce cu gândul la un ţipăt al animalului.

Biserica abandonată din Indonezia. Ridicată după un mesaj divin

Iniţial, construcţia a fost ridicată ca biserica de către Daniel Alamsjah după ce a primit un mesaj divin. Chiar dacă constructorul a intenţionat că lăcaşul să semene cu un porumbel, localnicilor li se pare că este, de fapt, o pasăre uriaşă. De asemenea, clădirea a fost folosită şi ca un centru de reabilitare pentru tratarea copiilor cu dizabilităţi sau dependenţilor de droguri.

Costurile de întreţinere au dus la închiderea acesteia

Din păcate, Alamsjah a fost nevoit să închidă uşile centrului cu mulţi ani în urmă în după ce costurile de construcţie şi de întreţinere a clădirii erau foarte costisitoare. În prezent, cinci dintre cei opt piloni care ţin pereţii clădirii se prăbuşesc. Zidurile sunt acoperite aproape în totalitate cu grafitti şi picturi rrealizate de tinerii ce vin din toate colţurile lumii.

Momentan clădirea şi-a pierdut din rolul acesteia de terapie. Chiar şi aşa, construcţia încă serveşte ca loc de închinare şi destinaţie de călătorie pentru cei care vizitează arhipelagul indonezian. Acest colţ de rai a devenit un loc privat pentru multe cupluri tinere care vor să se ascundă de ochii indiscreţi ai părinţilor.

Gereja Ayam, aşa cum o numesc localnicii, atrage sute de fotografi şi călători în Magelang în fiecare an, care vor să exploreze interiorul bizarei păsări.loading...

Adauga un comentariu