Magazin

BIVOLARU: Este o conspiratie a tacerii

Publicat: 29 mai 2012
1

Gregorian Bivolaru se afla, din nou, in centrul atentiei si acuza autoritatile din Romania de abuzuri si persecutii politice.

Liderul MISA a declarat, intr-un interviu acordat Antena 3, ca a scapat dintr-o tentativa de rapire a unui comando trimis din Romania si a facut referiri la serviciile secrete, la fortele oculte si la asasinate.

„Este o conspiratie a tacerii care este cumplita. Poate cand se va prabusi aceasta conspiratie, acest guvern satanic, atunci veti vedea ca ipostaza mea de victima si de infractor se va transforma peste noapte intr-un mare erou. Tineti minte aceste cuvinte, ca sunt profetice!”, a declarat Bivolaru pentru Antena 3.

Liderul MISA spune ca tot din cauza persecutiilor politice a avut de suferit si in Suedia, atunci cand a fost arestat la Malmo, in 2005.

„Au trimis un comando ca sa ma rapeasca din inchisoare. Au vrut sa sparga acoperisul ca sa ma rapeasca din celula!”, declara Bivolaru, care spune, totodata, ca acesta este motivul pentru care autoritatile suedeze l-au eliberat si i-au oferit azil politic.

„Sunt o serie intreaga de abuzuri foarte grave, care i-au uimit pe foarte multi, inclusiv pe parlamentarii de la Bruxelles, care se desfasoara sub ochii nostri”, a continuat Bivolaru.

Liderul MISA, care declara ca a ramas foarte apropiat de adeptii sai, este acuzat de perversiune sexuala, de act sexual cu un minor si de trafic de minori.

Sursa: romanialibera.ro

Adauga un comentariu