Telefoane mobile

BlackBerry Bold Touch 9900

Publicat: 03 mai 2011

BlackBerry Bold Touch 9900 este primul smartpone livrat cu BlackBerry OS 7, cel mai nou sistem de operare dezvoltat de Research in Motion (RIM).

Cel mai „subtire” model smartphone din oferta companiei masoara numai 10.5 mm grosime si este bazat pe o platforma hardware revigorata, centrata în jurul unui procesor tactat la 1.2 GHz si ajutat de 768 MB memorie RAM. Procesorul în cauza pare a fi modelul Snapdragon MSM8255, echipat cu nucleu grafic Adreno 205.

BlackBerry Bold Touch 9900 este un telefon quad-band GSM si tri-band HSPA+, suportând conexiuni 3G la internet cu rate de transfer de pâna la 14.4 Mbps.

Interfata sistemului de operare este afisata pe un ecran de 2.8 inch, cu rezolutie 640 x 480 pixeli si interfata touchscreen.

Deasupra tastaturii QWERTY usor restilizata avem patru butoane tactile si ceea ce pare a fi un trackpad optic.

Spatele telefonului adaposteste o camera foto de 5 MP, cu suport pentru captura video la rezolutie 720p. Lista dotarilor continua cu 8 GB memorie interna, extensibila prin adaugarea unui card de memorie microSD.

Functionalitatea Augmented Reality utilizeaza conectivitatea NFC, busola digitala si receptorul A-GPS pentru a stabili pozitia telefonului în spatiu, oferind informatii relevante despre locatiile vizitate.

BlackBerry Bold Touch 9900 dispune de modul Wi-Fi dual-band, compatibil cu retele 802.11 b/g/n în banda de 2.4 GHz si retele 802.11 a/n în banda de 5 GHz. Pentru conectarea diverselor accesorii avem la dispozitie si un modul Bluetooth.

Printre noutatile aduse de BlackBerry OS 7 se numara un web browser îmbunatatit si prevazut cu suport pentru continut video redat prin tehnologie HTML5, respectiv facilitati pentru separarea datelor personale de cele care au legatura cu serviciul.

BlackBerry Bold Touch 9900 va fi lansat în aceasta vara, însa pretul de vânzare nu a fost înca dezvaluit.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit