Telefoane mobile

Blackberry va lansa 2 telefoane cu Near Field Communication

Publicat: 12 mai 2011

Dupa luni de speculatii, Research in Motion a confirmat oficial ca noile sale telefoane Blackberry cu touch screen vor avea capacitati de near field communication (NFC).

Noile  smartphone-uri BlackBerry Bold 9900 si 9930 sunt construite pe o noua platforma, bazata pe sistemul de operare BlackBerry 7 si au fost create pentru a livra utilizatorilor sai cele mai bune experiente de comunicare, multimedia si productivitate din lume.

„Smartphone-urile BlackBerry Bold 9900 si 9930 contin suport built-in pentru NFC (Near Field Communications), o tehnologie noua care va permite experiente bogate si excitante. Prin NFC utilizatorii vor putea, de exemplu sa sincronizeze un accesoriu la Balckberry Bold sau sa citeasca informatii precum un link web de pe asa numitele smart tags printr-o simpla atingere.” spun oficiali ai Research in Motion.

„Noile BlackBerry Bold si sistemul de operare BlackBerry 7 sunt inspirate din nevoile milioanelor de utilizatori din lume, care vor combinatia optima intre performanta, functionalitate si stil” declara Mike Lazaridis, presedinte si co-CEO al Research In Motion.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit