National

Blaga: Asa lucreaza USL-ul. Cu fini si rude in orice minister

Publicat: 15 iul. 2013
1

„In orice minister are fini sau rude domnul Ponta”, sustine Vasile Blaga, presedintele PDL. Declaratia a fost facuta la REALITATEA TV.

Ponta ne-a obisnuit ca oridecate ori este in dificultate sa inventeze dusmani. Si acum este in dificultate. A pierdut de la inceputul primului mandat pana astazi 14 ministri. Pe primii pe motive de plagiat, pe urma incompatibili si acum cireasa de pe tort, din pacate pentru romani, condamnarea unui ministru aflat in functie.

UE avertizase in MCV ca sunt doi ministri inculpati in guvern. Libertatea de miscare a romanilor in Schengen va fi tot mai indeparata pentru ca ne-au atras atentia foarte clar asupra acestor aspecte. Nu i-a picat bine nici modul in care a fost gestionat bacalaureatul de anul acesta. Si atunci reincalzeste ciorba.

Sa nu uite! Dansul avea mostenit cardul de sanatate realizat in proportie de 90%. L-a pus pe finul sau acolo, sef la CAS. In orice minister are fini sau rude domnul Ponta. Are ministru la Justitie, una dintre variantele de la Transporturi este un alt fin, de data asta al lui Fenechiu. Asa lucreaza USL-ul”, a spus Blaga.

Adauga un comentariu