National

Blaga: „Daca Traian Basescu demisioneaza de la Cotroceni si candideaza la sefia PDL, il sustin”

Publicat: 19 feb. 2013
1

Vasile Blaga revine la sentimente mai bune dupa o saptamana de contre cu Traian Basescu. Presedintele PDL sustine ca seful statului nu este un adversar politic al sau, iar daca Traian Basescu isi doreste sa se intoarca in PDL dupa ce isi termina mandatul la Cotroceni, va fi primit „cu bratele deschise”.

Traian Basescu nu este adversarul meu politic, nici macar doamna Udrea nu e. Daca voi candida si voi castiga presedintia partidului si va dori sa se intoarca in partid, va putea sa o faca si-l vom primi cu bratele deschise”, a declarat Vasile Blaga, la B1.

Mai mult, presedintele PDL a luat in calcul si varianta in care Traian Basescu demisioneaza de la Cotroceni si candideaza la conducerea partidului, situatie in care Blaga a spus ca-l va sustine.

„Daca Traian Basescu si-ar da demisia din functia de presedinte si ar candida la presedintia PDL de acum, eu l-as sustine pentru ca, repet, sunt multe lucruri in care am avut pareri diferite, dar, in acelasi timp, am avut si vremuri bune impreuna”, a mai spus Blaga.

Cu toate acestea, presedintele PDL a tinut sa precizeze si nemultumirile fata de declaratiile lui Traian Basescu din ultima perioada, mai ales dupa ce presedintele a postat pe Facebook ca nu va avea un dialog cu PDL daca actuala conducere se va mentine.

„Atunci cand sunt spuse neadevaruri despre o echipa, mai ales cand e aproape aceeasi pe care a condus-o si el, Vasile Blaga, ca presedinte PDL, nu se poate uita in ochii lui. Au fost deranjante nedreptatile la adresa partidului”, a mai spus Blaga.

Adauga un comentariu